Rea!

BaByliss Plattborste HSB101E Svart

  • Babyliss plattborste
  • HSB101E
  • Svart

Babyliss plattborste HSB101E är en svart elektronisk produkt som är perfekt för att skapa släta och glänsande hår. Med sin innovativa teknologi och keramiska borsthuvuden kan den snabbt och enkelt räta ut lockigt eller frissigt hår. Den har även en temperaturkontroll som gör det möjligt att anpassa värmen efter hårets behov. Med Babyliss plattborste HSB101E kan du enkelt styla ditt hår hemma och få salongsvackra resultat varje dag.

533.00kr

  • ✅ Snabb och enkel styling för ditt hår.

  • ✅ Plattborste som ger ett slätt och glansigt resultat.

  • ✅ Värms upp snabbt och har justerbar temperatur.

  • ✅ Keramiska borsthår som skyddar håret från skador.

  • ✅ Lätt och smidig att använda för alla hårtyper.

Beskrivning

Babyliss Plattborste HSB101E - Perfekt för smidigt och glansigt hår

Babyliss Plattborste HSB101E är en innovativ och praktisk elektronisk hårborste som ger dig möjligheten att snabbt och enkelt styla ditt hår. Med denna plattborste kan du skapa ett smidigt och glansigt resultat på bara några minuter.

Effektiv och skonsam styling

Denna plattborste är utrustad med keramiska borsthuvuden som värms upp snabbt och jämnt. Detta gör att du kan styla ditt hår på ett effektivt sätt utan att riskera att det blir skadat eller bränt. Borsthuvudena är också utformade för att vara skonsamma mot håret och minska risken för slitage och trassel.

Enkel att använda

Babyliss Plattborste HSB101E är mycket enkel att använda. Du behöver bara ansluta den till ett eluttag och vänta några sekunder tills den har värmts upp. Sedan kan du börja borsta ditt hår som vanligt. Borsten är utrustad med en praktisk display som visar temperaturen, vilket gör det lätt att anpassa värmen efter dina behov och hårtyp.

Perfekt för alla hårtyper

Oavsett om du har lockigt, vågigt eller rakt hår kan Babyliss Plattborste HSB101E hjälpa dig att få det utseende du önskar. Den är effektiv på alla hårtyper och kan användas för att släta ut lockar, ge volym åt platt hår eller bara för att ge en snygg och polerad finish.

Praktisk och portabel

Denna plattborste är också mycket praktisk och portabel. Den är kompakt i storlek och lätt att ta med sig på resor eller när du är på språng. Du kan enkelt packa ner den i din necessär eller handväska och ha den till hands när du behöver fräscha upp ditt hår. Sammanfattningsvis är Babyliss Plattborste HSB101E en utmärkt produkt för dig som vill ha smidigt och glansigt hår utan att behöva använda en traditionell plattång. Med sin effektiva och skonsamma teknologi, enkel användning och portabilitet är denna plattborste ett bra val för alla som vill ha ett perfekt stylat hår varje dag.

Ytterligare information

Varumärke

BaByliss

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BaByliss Plattborste HSB101E Svart”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram