Back On Track Handledsskydd Svart XL 1 st

  • Sportskydd
  • Handledsskydd
  • Back on Track

Back on Track handledsskydd är ett populärt sportskydd för handleden. Det är tillverkat av högkvalitativt material och är speciellt utformat för att ge stöd och lindra smärta vid handledsskador. Det svarta handledsskyddet i storlek XL passar perfekt för personer med större handleder. Det är bekvämt att bära och kan användas under träning eller vid rehabilitering. Back on Track handledsskydd är ett pålitligt val för att skydda och stödja handleden vid sportaktiviteter eller vid återhämtning efter skador.

167.00kr

  • ✅ Ger stöd och lindrar smärta i handleden.

  • ✅ Tillverkad av Back on Track för optimal komfort.

  • ✅ Svart handledsskydd i storlek XL.

  • ✅ Passar både för träning och vardagsbruk.

  • ✅ Hjälper till att främja läkning och återhämtning.

Beskrivning

Back on Track handledsskydd - svart XL

Back on Track handledsskydd är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att ge stöd och lindra smärta i handleden. Detta handledsskydd är tillverkat av material av högsta kvalitet och är utformat för att passa perfekt runt handleden och ge optimalt stöd.

Fördelar med Back on Track handledsskydd

- Stöd och stabilitet: Back on Track handledsskydd ger ett effektivt stöd och stabilitet till handleden. Det hjälper till att stabilisera handleden och minskar risken för skador under träning eller andra aktiviteter. - Smärtlindring: Detta handledsskydd är utformat för att lindra smärta och obehag i handleden. Det kan vara till stor hjälp för personer som lider av handledsskador, inflammation eller överansträngning. - Back on Track-teknologi: Handledsskyddet är tillverkat med Back on Track-teknologi, som använder infraröd värme för att öka blodcirkulationen och påskynda läkningsprocessen. Detta kan bidra till att minska svullnad och främja läkning. - Komfortabelt och justerbart: Back on Track handledsskydd är tillverkat av mjukt och bekvämt material som ger en bra passform och hög komfort. Det är också justerbart, vilket gör det möjligt att anpassa passformen efter individuella behov.

Användning av Back on Track handledsskydd

Detta handledsskydd är enkelt att använda. Du sätter helt enkelt på dig det runt handleden och justerar det för att få en bekväm passform. Det kan användas under träning, vid arbete eller vid vardagliga aktiviteter för att ge extra stöd och lindra smärta.

Sammanfattning

Back on Track handledsskydd är en högkvalitativ produkt som ger stöd, stabilitet och smärtlindring till handleden. Med sin Back on Track-teknologi och bekväma passform är detta handledsskydd ett utmärkt val för personer som behöver extra stöd och lindring vid handledsskador eller överansträngning. Investera i detta handledsskydd och ge din handled den omsorg den förtjänar.

Ytterligare information

Varumärke

Back on Track

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Back On Track Handledsskydd Svart XL 1 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram