Balans Plus Pollenextrakt 60 tabletter

  • Klimakteriebesvär
  • PMS
  • Pollenextrakt

Balans Plus är en produkt som kan hjälpa kvinnor att lindra klimakteriebesvär och PMS. Den innehåller pollenextrakt som kan bidra till att balansera hormonerna och minska obehagliga symtom som värmevallningar, humörsvängningar och sömnproblem. Med sina 60 tabletter är Balans Plus ett praktiskt tillskott för kvinnor som vill ha en naturlig och effektiv lösning på sina besvär. Prova Balans Plus och upplev en bättre balans i kroppen under klimakteriet och PMS-perioden.

184.00kr

  • ✅ Balans Plus innehåller pollenextrakt för klimakteriebesvär.

  • ✅ Produkten innehåller 60 tabletter.

  • ✅ Balans Plus hjälper till att lindra PMS-symtom.

  • ✅ Den är speciellt utformad för att balansera hormonerna.

  • ✅ Balans Plus är en intimvårdsprodukt för kvinnor.

Beskrivning

Balans Plus Pollenextrakt - Lindring vid klimakteriebesvär och PMS

Balans Plus Pollenextrakt är en naturlig produkt som är speciellt utformad för att lindra klimakteriebesvär och PMS. Med hjälp av nyckelingredienser och en unik formulering kan denna produkt erbjuda kvinnor en bättre balans under dessa perioder av hormonella förändringar.

Naturlig lindring för klimakteriebesvär och PMS

Klimakteriet och PMS är två faser i en kvinnas liv som kan vara utmanande och påverka både fysiskt och emotionellt välbefinnande. Balans Plus Pollenextrakt är utvecklad för att erbjuda naturlig lindring och hjälpa till att minska symtomen som kan uppstå under dessa perioder.

Effektiva nyckelingredienser

Balans Plus Pollenextrakt innehåller en kombination av effektiva nyckelingredienser som kan hjälpa till att lindra klimakteriebesvär och PMS. Pollenextrakt är en av huvudingredienserna och har visat sig ha positiva effekter på hormonbalansen och symtomlindring. Produkten innehåller också andra växtextrakt och vitaminer som kan bidra till att förbättra välbefinnandet under dessa perioder.

Fördelar med Balans Plus Pollenextrakt

- Lindrar klimakteriebesvär och PMS-symtom - Naturlig och effektiv lösning - Innehåller nyckelingredienser som pollenextrakt och växtextrakt - Kan hjälpa till att återställa hormonbalansen - Förbättrar välbefinnandet under klimakteriet och PMS

Användning och dosering

Balans Plus Pollenextrakt är enkelt att använda. Ta en tablett dagligen med vatten. För bästa resultat rekommenderas att produkten används regelbundet under en längre period.

Sammanfattning

Balans Plus Pollenextrakt är en naturlig produkt som erbjuder lindring vid klimakteriebesvär och PMS. Med hjälp av nyckelingredienser som pollenextrakt och växtextrakt kan denna produkt hjälpa till att återställa hormonbalansen och förbättra välbefinnandet under dessa perioder. Ta en tablett dagligen för att uppleva fördelarna med Balans Plus Pollenextrakt.

Ytterligare information

Varumärke

Balans Plus

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Balans Plus Pollenextrakt 60 tabletter”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram