Bambino Easy Sip Spillsäker Mugg 190 ml - Blandade färger

  • Pipmugg
  • Glas
  • Spillsäker

Bambino Easy Sip är en praktisk pipmugg i glas som är spillsäker. Muggen rymmer 190 ml och kommer i olika färger. Den är perfekt för barn som lär sig att äta och dricka själva. Muggen är tillverkad av hållbart glasmaterial och har en smart design som minimerar risken för spill. Med Bambino Easy Sip kan du vara säker på att ditt barn kan dricka självständigt utan att oroa dig för kladd och olyckor.

74.00kr

  • ✅ Lämplig för barn att dricka själv

  • ✅ Tillverkad av BPA-fri plast

  • ✅ Pipmugg med 190 ml kapacitet

  • ✅ Levereras i olika färger

  • ✅ Läckagesäker design för att undvika spill

Beskrivning

Pipmugg i glas - Bambino Easy Sip Spillsäker Mugg 190 ml

Letar du efter en praktisk och säker mugg för ditt barn att dricka själv med? Då är Bambino Easy Sip Spillsäker Mugg det perfekta valet! Denna pipmugg i glas är designad för att underlätta övergången från nappflaska till att dricka själv.

Fördelar med Bambino Easy Sip Spillsäker Mugg

Denna mugg är tillverkad av glas, vilket gör den både hållbar och lätt att rengöra. Glas är också ett säkert material att använda för barnprodukter, eftersom det inte avger några skadliga kemikalier. Muggen har en kapacitet på 190 ml, vilket är tillräckligt för att tillfredsställa ditt barns törst.

En av de bästa egenskaperna hos Bambino Easy Sip Spillsäker Mugg är dess spillsäkra design. Muggen är utrustad med en smart ventil som förhindrar läckage och spill. Detta gör det möjligt för ditt barn att dricka självständigt utan att oroa sig för att spilla drycken överallt.

Enkel att använda och rengöra

Bambino Easy Sip Spillsäker Mugg är utformad med små barn i åtanke. Den har en ergonomiskt utformad handtag som är lätt för små händer att greppa. Muggen är också lätt att demontera och rengöra. Alla delar kan enkelt skruvas isär och diskas för hand eller i diskmaskinen.

Varför välja Bambino Easy Sip Spillsäker Mugg?

Bambino Easy Sip Spillsäker Mugg är det perfekta valet för föräldrar som vill ge sina barn en säker och bekväm mugg att dricka själv med. Med sin spillsäkra design och hållbara glasmaterialet kan du vara säker på att ditt barn kan njuta av sina drycker utan att oroa sig för spill eller skadliga ämnen.

Beställ din Bambino Easy Sip Spillsäker Mugg idag och ge ditt barn en mugg som är både praktisk och säker!

Ytterligare information

Varumärke

Bambino

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bambino Easy Sip Spillsäker Mugg 190 ml - Blandade färger”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram