Beauté Pacifique Cleansing Milk All Skin 200 ml

  • Mild rengöring
  • Passar alla hudtyper
  • Volym: 200 ml

Beauté Pacifique Cleansing Milk är en mild rengöringsmjölk som passar alla hudtyper. Den effektiva formulan tar bort smuts, orenheter och makeup utan att torka ut huden. Med en volym på 200 ml räcker produkten länge och ger dig en fräsch och ren hud varje dag. Använd den regelbundet för att uppnå en ren och balanserad hud.

199.00kr

  • ✅ Rengöringsmjölk för alla hudtyper

  • ✅ Innehåller 200 ml produkt

  • ✅ Professionell hudvård från Beaute Pacifique

  • ✅ Effektivt tar bort smuts och makeup

  • ✅ Skonsam och återfuktande formula

Beskrivning

Beauté Pacifique Cleansing Milk All Skin - Effektiv rengöring för alla hudtyper

Beauté Pacifique Cleansing Milk All Skin är en professionell hudvårdsprodukt som erbjuder en effektiv och skonsam rengöring för alla hudtyper. Denna rengöringsmjölk är speciellt utformad för att avlägsna smuts, orenheter och makeup utan att torka ut eller irritera huden.

Fördelarna med Beauté Pacifique Cleansing Milk All Skin

- Djuprengörande: Denna rengöringsmjölk tränger djupt in i porerna och avlägsnar effektivt smuts, överflödigt talg och makeuprester. Detta hjälper till att förhindra tilltäppta porer och akneutbrott. - Återfuktande: Cleansing Milk All Skin innehåller fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Detta gör att huden känns fräsch och återfuktad efter rengöring. - Lugnande: Produkten innehåller lugnande ingredienser som hjälper till att reducera rodnad och irritation i huden. Detta gör den lämplig även för personer med känslig hud. - Anti-aging-effekt: Beauté Pacifique Cleansing Milk All Skin innehåller även anti-aging-ingredienser som hjälper till att förbättra hudens elasticitet och minska synliga ålderstecken. Detta gör att huden ser ungdomlig och strålande ut.

Användning

Applicera en generös mängd Cleansing Milk All Skin på torr hud och massera försiktigt in i ansiktet och halsen. Skölj sedan av med ljummet vatten eller använd en fuktig bomullsrondell. Upprepa vid behov för att avlägsna all smuts och makeup.

Sammanfattning

Beauté Pacifique Cleansing Milk All Skin är en effektiv och skonsam rengöringsmjölk som passar alla hudtyper. Med sina djuprengörande, återfuktande och lugnande egenskaper ger den en komplett rengöringsrutin för att hålla huden fräsch och ungdomlig. Prova Beauté Pacifique Cleansing Milk All Skin och upplev skillnaden i din hudvårdsrutin.

Ytterligare information

Varumärke

Beauté Pacifique

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Beauté Pacifique Cleansing Milk All Skin 200 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram