Rea!

Beauté Pacifique Mild Shower gel 200 ml

  • Mild
  • Duschkram
  • Beauté Pacifique

Beauté Pacifique Mild Shower Gel är en mild duschkram som är skonsam mot huden. Den rengör effektivt utan att torka ut eller irritera huden. Med sin skonsamma formula passar den för daglig användning och lämnar huden ren, mjuk och återfuktad. Denna duschkram från Beauté Pacifique är perfekt för dig som vill ha en mild och skonsam rengöring för hela kroppen.

177.00kr

  • ✅ Mild duschgel för kroppsvård

  • ✅ Innehåller 200 ml produkt

  • ✅ Tillverkad av Beauté Pacifique

  • ✅ Skonsam och återfuktande formula

  • ✅ Passar alla hudtyper

Beskrivning

Beauté Pacifique Mild Shower Gel - En skonsam duschgel för kroppen

Beauté Pacifique Mild Shower Gel är en högkvalitativ duschgel som är speciellt framtagen för att rengöra och vårda huden på ett skonsamt sätt. Med sin milda formula passar den perfekt för daglig användning och är lämplig för alla hudtyper.

Fördelarna med Beauté Pacifique Mild Shower Gel

Denna milda duschgel är berikad med närande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Den skapar ett rikt lödder som effektivt avlägsnar smuts, olja och orenheter utan att torka ut huden.

Skonsam och effektiv rengöring

Beauté Pacifique Mild Shower Gel är skonsam nog att användas dagligen utan att irritera eller störa hudens naturliga balans. Den är fri från parabener och andra potentiellt skadliga ämnen, vilket gör den till ett säkert val för alla hudtyper, även de med känslig hud.

Närande och återfuktande egenskaper

Duschgelen innehåller återfuktande ingredienser som hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans. Den lämnar huden mjuk, smidig och väl återfuktad efter varje användning.

Användning

Applicera en liten mängd Beauté Pacifique Mild Shower Gel på fuktad hud och massera försiktigt in i huden. Skölj noggrant med varmt vatten. Upprepa vid behov. Undvik kontakt med ögonen.

Sammanfattning

Beauté Pacifique Mild Shower Gel är en skonsam och effektiv duschgel som rengör och vårdar huden på ett skonsamt sätt. Med sina närande och återfuktande egenskaper lämnar den huden mjuk, smidig och väl återfuktad. Perfekt för daglig användning och lämplig för alla hudtyper. Prova Beauté Pacifique Mild Shower Gel för en lyxig och skön duschupplevelse.

Ytterligare information

Varumärke

Beauté Pacifique

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Beauté Pacifique Mild Shower gel 200 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram