Rea!

Belladot Hot & Cool Stimulerande Menthol Gel 50 ml

  • Stimulerande gel
  • Menthol effekt
  • 50 ml förpackning

Belladot Hot & Cool är en stimulerande mentholgel som är perfekt för att öka njutningen under intima stunder. Med sin unika formula ger den en svalkande och pirrande känsla som kan intensifiera upplevelsen. Gelén kommer i en praktisk 50 ml förpackning, vilket gör den lätt att ta med sig och använda närhelst man önskar. Ge dig själv och din partner en extra dimension av njutning med Belladot Hot & Cool stimulerande mentholgel.

117.00kr

  • ✅ Stimulerande mentholgel för sexuell njutning

  • ✅ Ger en kylande och upphetsande effekt på huden

  • ✅ Kan användas som glidmedel för ökad komfort

  • ✅ Innehåller ingredienser som är skonsamma mot kroppen

  • ✅ Praktiskt och smidigt format för enkel användning

Beskrivning

Belladot Hot & Cool Stimulerande Menthol Gel 50 ml

Belladot Hot & Cool Stimulerande Menthol Gel är en populär produkt inom kategorin glidmedel och massageolja. Denna gel är speciellt utformad för att ge en stimulerande och svalkande effekt under intima stunder.

Stimulerande och svalkande effekt

Belladot Hot & Cool innehåller menthol, vilket ger en behaglig känsla av värme och svalka samtidigt. Denna kombination av stimulerande och svalkande effekt kan öka njutningen och intensifiera upplevelsen under sexuella aktiviteter.

Smidig och långvarig glidförmåga

Denna gel har en smidig konsistens som gör den enkel att applicera och sprida ut över huden. Dessutom har den en långvarig glidförmåga, vilket gör att den inte behöver appliceras lika ofta som vissa andra produkter på marknaden.

Säker och skonsam för kroppen

Belladot Hot & Cool är tillverkad av högkvalitativa ingredienser som är säkra att använda på kroppen. Den är fri från parabener och andra potentiellt skadliga ämnen, vilket gör den skonsam även för personer med känslig hud.

Enkel att använda och tvätta bort

Denna mentholgel är enkel att använda och kan enkelt tvättas bort med vatten. Den lämnar ingen kladdig eller oljig känsla efter sig, vilket gör den praktisk att använda både under intima stunder och i vardagen.

Sammanfattning

Belladot Hot & Cool Stimulerande Menthol Gel är en populär produkt inom kategorin glidmedel och massageolja. Dess stimulerande och svalkande effekt kan öka njutningen och intensifiera upplevelsen under sexuella aktiviteter. Den har en smidig och långvarig glidförmåga samt är säker och skonsam för kroppen. Dess enkelhet att använda och tvätta bort gör den praktisk för både intima stunder och vardagligt bruk.

Ytterligare information

Varumärke

Belladot

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Belladot Hot & Cool Stimulerande Menthol Gel 50 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram