BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Blush 110 ml

199.00kr

Beskrivning

BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Blush 110 ml - Perfekt för amning och matning

BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Blush 110 ml är en fantastisk produkt som är speciellt utformad för att underlätta amning och matning för ditt barn. Denna nappflaska är tillverkad av högkvalitativt glas och kommer i en vacker blush-färg som är både stilren och trendig.

Högkvalitativt glas för säker och hållbar användning

En av de främsta fördelarna med BIBS Baby Glass Bottle Complete Set är att den är tillverkad av glas av hög kvalitet. Detta gör att flaskan är säker att använda och håller länge. Glas är ett icke-poröst material som inte absorberar smaker eller lukter, vilket gör att du kan vara säker på att din bebis får en ren och fräsch måltid varje gång.

Latexnapp för naturlig och bekväm amning

Denna nappflaska kommer med en latexnapp som är utformad för att efterlikna bröstets form och konsistens. Detta gör att amningen blir så naturlig och bekväm som möjligt för ditt barn. Latexnappen är mjuk och flexibel, vilket ger en behaglig känsla för din bebis och minskar risken för att de ska få kolik eller gasbesvär.

Komplett set för bekväm och praktisk användning

BIBS Baby Glass Bottle Complete Set innehåller allt du behöver för att enkelt och smidigt mata ditt barn. Förutom den vackra glasflaskan och latexnappen ingår även en praktisk lockring och en skyddskåpa för att hålla flaskan ren och säker när den inte används. Setet är perfekt för både hemmabruk och när du är på språng.

Sammanfattning

BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Blush 110 ml är den perfekta nappflaskan för amning och matning av ditt barn. Med sin högkvalitativa glasdesign och latexnapp som efterliknar bröstets form, kan du vara säker på att din bebis får en naturlig och bekväm upplevelse varje gång. Detta komplett set är både praktiskt och stilrent, vilket gör det till ett utmärkt val för alla föräldrar.

Ytterligare information

Varumärke

BIBS

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Blush 110 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram