BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Sage 110 ml

199.00kr

Beskrivning

BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Sage 110 ml - En perfekt nappflaska för ditt barn

BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Sage 110 ml är en högkvalitativ nappflaska som är speciellt utformad för att möta ditt barns behov. Denna nappflaska är tillverkad av glas av högsta kvalitet och kommer med en latexnapp som är skonsam mot ditt barns känsliga hud.

Fördelar med BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Sage 110 ml

Denna nappflaska har flera fördelar som gör den till ett utmärkt val för föräldrar. Här är några av fördelarna med BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Sage 110 ml: 1. Högkvalitativt glas: Nappflaskan är tillverkad av glas av högsta kvalitet, vilket gör den hållbar och säker att använda. Glaset är också lätt att rengöra och behåller inte lukt eller smak. 2. Latexnapp: Nappflaskan kommer med en latexnapp som är mjuk och skonsam mot ditt barns mun och tandkött. Latexnappen är också naturlig och fri från skadliga ämnen. 3. Perfekt storlek: Med en kapacitet på 110 ml är denna nappflaska perfekt för att mata ditt barn. Den är lätt att hålla och passar bekvämt i både föräldrars och barns händer. 4. Enkel att använda: Nappflaskan är utformad för att vara enkel att använda. Den har en bred öppning som gör det enkelt att fylla på och rengöra flaskan. Den har också en praktisk mätningsskala på sidan för att hjälpa dig att mäta exakt mängd vätska.

Hur du använder BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Sage 110 ml

Att använda BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Sage 110 ml är enkelt. Här är några steg för att använda nappflaskan: 1. Rengör flaskan: Innan du använder nappflaskan för första gången, se till att rengöra den noggrant. Du kan använda varmt vatten och mild tvål eller en steriliseringsmaskin för att sterilisera flaskan. 2. Fyll på flaskan: Öppna flaskan genom att skruva av locket och fyll den med den önskade mängden vätska. Du kan använda den praktiska mätningsskalan på sidan för att mäta exakt mängd. 3. Fäst nappen: Skruva på nappen ordentligt på flaskan. Se till att den sitter fast och inte läcker. 4. Mata ditt barn: Håll flaskan i en bekväm position och mata ditt barn. Se till att barnet är i en upprätt position för att undvika att det sväljer luft. 5. Rengör efter användning: Efter varje användning, rengör flaskan noggrant med varmt vatten och mild tvål eller placera den i en steriliseringsmaskin.

Slutsats

BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Sage 110 ml är en utmärkt nappflaska för föräldrar som vill ge sina barn det bästa. Med sin högkvalitativa glasdesign, skonsamma latexnapp och perfekta storlek är denna nappflaska ett pålitligt val för att mata ditt barn. Investera i BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Sage 110 ml och ge ditt barn en bekväm och säker matningsupplevelse.

Ytterligare information

Varumärke

BIBS

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BIBS Baby Glass Bottle Complete Set Latex Sage 110 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram