Rea!

Biotin & Collagen Dry Shampoo 165 ml

  • Biotin
  • Kollagen
  • Torrschampo

Biotin och kollagen är två viktiga ämnen för håret. Genom att använda torrschampo som innehåller både biotin och kollagen kan du ge ditt hår extra näring och styrka. Detta torrschampo är speciellt framtaget för att absorbera överflödigt fett i hårbotten och ge håret en fräsch och ren känsla. Med en praktisk sprayflaska är det enkelt att applicera och ger dig möjlighet att snabbt fräscha upp ditt hår mellan tvättarna. Ge ditt hår det stöd det behöver med detta biotin- och kollagenberikade torrschampo.

97.00kr

  • ✅ Ger volym och textur till håret

  • ✅ Innehåller biotin och kollagen för stärkt hår

  • ✅ Absorberar överflödigt fett och olja i hårbotten

  • ✅ Ger en fräsch känsla och doft till håret

  • ✅ Passar alla hårtyper och hårfärger

Beskrivning

Biotin Collagen Torrschampo - För friskt och fylligt hår

Biotin Collagen Torrschampo är en fantastisk produkt som hjälper dig att hålla håret fräscht och stylat mellan tvättarna. Med en unik kombination av biotin och kollagen ger detta torrschampo ditt hår en extra boost av näring och volym.

Fördelarna med Biotin Collagen Torrschampo

- Fräschar upp håret: Torrschampot absorberar överflödig olja och orenheter från hårbotten, vilket gör att ditt hår ser fräscht och nytvättat ut även när det egentligen behöver tvättas. - Ger volym och fyllighet: Biotin och kollagen är kända för sina volymgivande egenskaper. Genom att använda detta torrschampo får ditt hår en extra boost av volym och fyllighet, vilket gör det lättare att styla och skapa olika frisyrer. - Näringsgivande formula: Biotin är ett viktigt näringsämne för håret, som hjälper till att stärka och förbättra hårets struktur. Kollagen återfuktar och ger näring till håret, vilket gör det mjukt och glansigt.

Hur använder man Biotin Collagen Torrschampo?

Användningen av Biotin Collagen Torrschampo är enkel och smidig. Följ dessa steg för att få bästa resultat: 1. Skaka flaskan väl innan användning. 2. Spraya torrschampot jämnt över hårrötterna och längderna på torrt hår. 3. Massera in torrschampot med fingertopparna för att fördela produkten jämnt. 4. Borsta eller kamma igenom håret för att avlägsna eventuella rester av torrschampot. 5. Styla håret som vanligt och njut av friskt och fylligt hår hela dagen.

Varför välja Biotin Collagen Torrschampo?

Det finns många torrschampon på marknaden, men Biotin Collagen Torrschampo sticker verkligen ut. Här är några anledningar till varför du bör välja detta torrschampo: - Kvalitetsingredienser: Biotin Collagen Torrschampo innehåller noggrant utvalda ingredienser av hög kvalitet, som är skonsamma mot både håret och hårbotten. - Resultat som varar: Med detta torrschampo kan du njuta av fräscht och stylat hår hela dagen, utan att behöva oroa dig för att det ska bli fett eller platt. - Prisvärd produkt: Trots sin höga kvalitet är Biotin Collagen Torrschampo prisvärd och passar de flesta plånböcker. Sammanfattningsvis är Biotin Collagen Torrschampo en fantastisk produkt som ger ditt hår en extra boost av volym, fyllighet och näring. Med dess förmåga att fräscha upp håret mellan tvättarna är detta torrschampo ett måste för alla som vill ha friskt och stylat hår varje dag. Prova det själv och upptäck skillnaden!

Ytterligare information

Varumärke

OGX

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Biotin & Collagen Dry Shampoo 165 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram