Rea!

Bookman Urban Visibility Kids Reflective Stickers Adventure Green 1 set

  • Högsynlighet
  • Barnsäkerhet
  • Reflekterande klistermärken

Produkten är en uppsättning reflekterande klistermärken i äventyrsgrön färg, speciellt utformade för att öka synligheten och säkerheten för barn. Klistermärkena är högsynliga och reflekterar ljus, vilket gör att barnet syns bättre i mörker och dåliga ljusförhållanden. De kan enkelt fästas på kläder, ryggsäckar, cyklar eller andra föremål som barnet använder utomhus. Dessa klistermärken är ett utmärkt hjälpmedel för att öka barnets synlighet och minska risken för olyckor, särskilt under kvällstid eller när det är dålig sikt.

55.00kr

  • ✅ Bookman Urban Visibility Kids Reflective Stickers Adventure Green 1 set

  • ✅ Reflekterande klistermärken för ökad synlighet

  • ✅ Perfekt för barn som är ute och leker

  • ✅ Enkla att fästa på kläder, cyklar och andra föremål

  • ✅ Ger extra säkerhet i mörker och dåliga ljusförhållanden

Beskrivning

Öka säkerheten med Bookman Urban Visibility Kids Reflective Stickers

Bookman Urban Visibility Kids Reflective Stickers är den perfekta produkten för att öka säkerheten för ditt barn när de är ute och leker eller går till skolan. Dessa reflekterande klistermärken är utformade för att synas tydligt i mörker och låg belysning, vilket gör det lättare för förare att upptäcka ditt barn och undvika olyckor.

Förbättra synligheten i mörker

Med Bookman Urban Visibility Kids Reflective Stickers kan du vara säker på att ditt barn syns även i mörker. Klistermärkena är tillverkade av högkvalitativt reflekterande material som reflekterar ljuset från billyktor och gatlyktor. Detta gör att förare kan se ditt barn på långt håll och reagera i god tid.

Lätt att använda

Att applicera Bookman Urban Visibility Kids Reflective Stickers är enkelt och tar bara några minuter. Klistermärkena är självhäftande och kan enkelt fästas på kläder, ryggsäckar, cyklar eller andra föremål som ditt barn använder när de är ute. De är också lätta att ta bort utan att lämna några klisterrester.

Hållbara och väderbeständiga

Bookman Urban Visibility Kids Reflective Stickers är tillverkade för att vara hållbara och tåla olika väderförhållanden. Oavsett om det regnar eller snöar, kommer klistermärkena att fortsätta vara synliga och effektiva. Du behöver inte oroa dig för att de ska blekna eller förlora sin reflekterande förmåga över tid.

Passar alla åldrar och storlekar

Bookman Urban Visibility Kids Reflective Stickers är utformade för att passa alla åldrar och storlekar. Oavsett om ditt barn är litet eller stort, kan du enkelt anpassa klistermärkena för att passa deras kläder eller utrustning. Du kan också klippa klistermärkena i olika former och storlekar för att skapa en unik och personlig design.

Sammanfattning

Bookman Urban Visibility Kids Reflective Stickers är ett utmärkt sätt att öka säkerheten för ditt barn när de är ute och leker eller går till skolan. Dessa reflekterande klistermärken är lätta att använda, hållbara och synliga i mörker. Investera i Bookman Urban Visibility Kids Reflective Stickers och ge ditt barn den extra skydd de förtjänar.

Ytterligare information

Varumärke

Bookman Urban Visibility

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bookman Urban Visibility Kids Reflective Stickers Adventure Green 1 set”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram