Rea!

Booming Bob Focus Mixed Essential Oil 10 ml

  • Naturlig
  • Koncentrerad
  • 10 ml

Booming Bob Focus är en naturlig och koncentrerad blandning av eteriska oljor. Med en volym på 10 ml är detta doftljus perfekt för att skapa en avslappnande atmosfär i ditt hem. Doftljuset är tillverkat av högkvalitativa ingredienser och ger en behaglig doft som hjälper dig att fokusera och koncentrera dig. Med Booming Bob Focus kan du skapa en harmonisk och lugn miljö där du kan arbeta eller studera på bästa sätt.

88.00kr

  • ✅ Ekologiskt framställd blandning av eteriska oljor

  • ✅ Innehåller 10 ml av koncentrerad olja

  • ✅ Designad för att öka fokus och koncentration

  • ✅ Kan användas i aromaterapi eller som doftolja

  • ✅ Tillverkad av Booming Bob, ett pålitligt varumärke

Beskrivning

Booming Bob Focus Mixed Essential Oil - Förbättra din koncentration och fokus

Booming Bob Focus Mixed Essential Oil är en fantastisk produkt som kan hjälpa dig att förbättra din koncentration och fokus. Med en unik blandning av eteriska oljor är detta doftljus perfekt för att skapa en lugn och fokuserad atmosfär i ditt hem eller arbetsplats.

Naturliga ingredienser för ökad fokus

Det som gör Booming Bob Focus Mixed Essential Oil så speciellt är dess naturliga ingredienser. Denna olja är tillverkad av en noggrant utvald blandning av eteriska oljor, inklusive rosmarin, citron och pepparmynta. Dessa ingredienser är kända för sina uppiggande och koncentrationsförbättrande egenskaper.

Skapa en lugn och fokuserad atmosfär

Genom att använda Booming Bob Focus Mixed Essential Oil kan du skapa en lugn och fokuserad atmosfär i ditt hem eller arbetsplats. Doften av rosmarin och pepparmynta kan hjälpa till att öka din koncentration och fokusera på uppgifterna framför dig. Citronens uppfriskande doft kan också bidra till att hålla dig alert och vaken.

Användning och applicering

För att använda Booming Bob Focus Mixed Essential Oil, fyll bara en aromalampa eller diffuser med vatten och tillsätt några droppar olja. Tänd sedan ljuset eller slå på diffusern för att sprida den uppfriskande doften i rummet. Du kan också droppa några droppar olja på en bomullstuss och placera den i närheten av ditt arbetsområde för att få en konstant doft.

Sammanfattning

Booming Bob Focus Mixed Essential Oil är en fantastisk produkt för att förbättra din koncentration och fokus. Med sin unika blandning av naturliga ingredienser kan detta doftljus skapa en lugn och fokuserad atmosfär i ditt hem eller arbetsplats. Prova det idag och upplev fördelarna med denna koncentrationsförbättrande olja.

Ytterligare information

Varumärke

Booming Bob

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Booming Bob Focus Mixed Essential Oil 10 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram