Rea!

Brave New Hair Color Conditioner 250 ml

  • Hårfärgsbalsam
  • Brave New Hair
  • 250 ml

Brave New Hair Color Conditioner är en hårfärgsbalsam som kommer i en praktisk förpackning på 250 ml. Denna produkt är perfekt för dig som vill ge ditt hår en ny färg samtidigt som du vårdar det. Med Brave New Hair Color Conditioner kan du enkelt förstärka och förbättra din hårfärg utan att behöva gå till en frisörsalong. Produkten är enkel att använda och ger ditt hår en intensiv och långvarig färg. Ge ditt hår en ny look med Brave New Hair Color Conditioner!

74.00kr

  • ✅ Brave New Hair Color Conditioner är en hårbalsam.

  • ✅ Produkten innehåller 250 ml.

  • ✅ Passar för färgat hår.

  • ✅ Ger näring och återfuktar håret.

  • ✅ Ger håret en fräsch och levande färg.

Beskrivning

Brave New Hair Color Conditioner - För levande och hållbart färgat hår

Brave New Hair Color Conditioner är en innovativ hårbalsam som är speciellt utformad för att bevara och förstärka färgat hår. Med dess unika formula och näringsrika ingredienser ger den ditt hår den omsorg det behöver för att behålla sin färgintensitet och glans under lång tid.

Bevara din hårfärg

När du färgar ditt hår är det viktigt att använda produkter som hjälper till att bevara färgen och förhindra att den bleknar. Brave New Hair Color Conditioner är berikad med antioxidantrika ämnen som skyddar håret mot skadliga miljöfaktorer och UV-strålar som kan påverka färgens hållbarhet. Genom att använda denna balsam regelbundet kan du förlänga tiden mellan färgbehandlingar och behålla en levande och intensiv hårfärg.

Näringsrik och återfuktande

Förutom att bevara färgen ger Brave New Hair Color Conditioner även näring och återfuktning till ditt hår. Den innehåller naturliga ingredienser som arganolja och sheasmör, vilka hjälper till att återställa hårets naturliga fuktbalans och göra det mjukt och smidigt. Ditt hår kommer att kännas friskt och välmående, samtidigt som färgen förblir levande och strålande.

Användning

Brave New Hair Color Conditioner är enkel att använda. Efter att du har tvättat håret med schampo, applicera en generös mängd balsam i längderna och topparna. Massera försiktigt in produkten och låt den verka i några minuter innan du sköljer ur noggrant. För bästa resultat rekommenderas att använda balsamet regelbundet i kombination med Brave New Hair Color Shampoo.

Slutsats

Om du vill bevara din hårfärg och samtidigt ge ditt hår näring och återfuktning är Brave New Hair Color Conditioner det perfekta valet för dig. Med dess unika formula och näringsrika ingredienser kommer den att hjälpa dig att behålla en levande och hållbar hårfärg. Beställ din flaska idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Brave New Hair

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Brave New Hair Color Conditioner 250 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram