Carriwell Stödgördel Svart M

  • Gravidbälte
  • Stödtrosor
  • Stödstrumpor

Carriwell stödgördel är en populär produkt för gravida kvinnor. Den ger stöd och avlastning för magen och ryggen under graviditeten. Stödgördeln är tillverkad i svart färg och är bekväm att bära. Den hjälper till att minska smärta och obehag i ländryggen och ger extra stöd åt buken. Carriwell stödgördel är ett bra val för gravida kvinnor som vill ha extra stöd och komfort under sin graviditet.

139.00kr

  • ✅ Ger stöd och avlastning under graviditeten

  • ✅ Justerbar för att passa olika kroppsformer

  • ✅ Tillverkad av mjukt och bekvämt material

  • ✅ Stödjer rygg och buk för att minska smärta

  • ✅ Kan användas både under och efter graviditeten

Beskrivning

Carriwell Stödgördel - Stöd under graviditeten

Carriwell Stödgördel är en svart stödgördel som är speciellt utformad för att ge stöd och avlastning under graviditeten. Denna produkt är ett oumbärligt hjälpmedel för gravida kvinnor som upplever obehag och smärta i rygg och bäcken.

Stöd och avlastning för rygg och bäcken

Under graviditeten utsätts kroppen för ökad belastning och förändringar i tyngdpunkten. Detta kan leda till smärta och obehag i rygg och bäcken. Carriwell Stödgördel är utformad för att ge ett optimalt stöd och avlastning i dessa områden. Den hjälper till att fördela tyngden jämnt och avlasta trycket på ryggraden och bäckenet.

Bekväm och justerbar passform

Carriwell Stödgördel är tillverkad av mjukt och stretchigt material som ger en bekväm och skön känsla. Den är utrustad med justerbara kardborreband som gör det möjligt att anpassa passformen efter individuella behov. Gördeln kan enkelt justeras under graviditetens olika faser för att ge optimalt stöd och komfort.

Stödjer magen och minskar belastningen

En av de främsta fördelarna med Carriwell Stödgördel är dess förmåga att stödja magen och minska belastningen på bäckenet. Genom att ge ett stabilt och avlastande stöd hjälper gördeln till att minska trycket på ligament och muskler i bäckenet, vilket kan lindra smärta och obehag.

Perfekt för aktiviteter och vardagslivet

Carriwell Stödgördel är inte bara användbar under graviditeten, den kan även användas under olika aktiviteter och i vardagslivet. Gördeln ger extra stöd och stabilitet vid träning, promenader eller andra fysiska aktiviteter. Dess diskreta design gör att den kan bäras under kläder utan att synas.

Sammanfattning

Carriwell Stödgördel är en svart stödgördel som ger stöd och avlastning under graviditeten. Den är tillverkad av mjukt och stretchigt material och har en justerbar passform för optimal komfort. Gördeln stödjer magen och minskar belastningen på bäckenet, vilket kan lindra smärta och obehag. Den är perfekt för både aktiviteter och vardagslivet. Investera i Carriwell Stödgördel för att få det stöd du behöver under din graviditet.

Ytterligare information

Varumärke

Carriwell

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Carriwell Stödgördel Svart M”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram