Rea!

Cink Bordsunderlägg Silikon Ocean 1 st

  • Hållbart material
  • Lätt att rengöra
  • Säker för barn

Cink bordsunderlägg i silikon är tillverkade av hållbart material och är perfekta för att skydda ditt bord från kladd och spill under barnets måltider. De är lätta att rengöra och kan enkelt torkas av eller diskas i diskmaskinen. Bordsunderlägget är också säkert för barn då det är fritt från BPA, PVC och ftalater. Med sitt snygga design och praktiska funktion är Cink bordsunderlägg ett bra val för alla föräldrar som vill ha en ren och snygg matplats för sina barn.

112.00kr

  • ✅ Tillverkat av hållbart silikonmaterial

  • ✅ Lätt att rengöra och tål maskindisk

  • ✅ Säker för barnet att äta på

  • ✅ Praktiskt bordsunderlägg som håller tallriken på plats

  • ✅ Färgglatt och roligt designat för att locka barnet

Beskrivning

Cink bordsunderlägg i silikon - en praktisk och hållbar lösning för barnens måltider

Cink bordsunderlägg i silikon är en fantastisk produkt som gör barnens måltider både roligare och mer praktiska. Detta underlägg är tillverkat av högkvalitativt silikon och är speciellt utformat för att passa perfekt på de flesta bord. Med sin stilrena design och vackra färg i oceanblått blir det en snygg detalj på matbordet.

Hållbarhet och säkerhet

Cink bordsunderlägg är inte bara snyggt, det är också en hållbar och säker lösning för barnens måltider. Silikonmaterialet är fritt från skadliga ämnen som BPA, PVC och ftalater, vilket gör det tryggt att använda för barn i alla åldrar. Dessutom är silikonet mycket tåligt och hållbart, vilket gör att underlägget kan användas om och om igen utan att tappa sin funktion eller kvalitet.

Praktiskt och lätt att rengöra

Cink bordsunderlägg är inte bara snyggt och hållbart, det är också otroligt praktiskt. Underlägget är utformat med en upphöjd kant runt om, vilket förhindrar att mat och dryck spill över på bordet. Detta gör det enklare att hålla rent och minskar risken för kladdiga och smutsiga bord. Rengöringen av Cink bordsunderlägg är också enkel. Silikonmaterialet är vattenavvisande och kan enkelt torkas av med en fuktig trasa eller diskas i diskmaskinen. Detta sparar tid och gör det lätt att hålla underlägget rent och fräscht för varje måltid.

Perfekt för barnets självständighet

Cink bordsunderlägg är inte bara en praktisk lösning för att hålla bordet rent, det är också perfekt för att främja barnets självständighet vid måltiderna. Underlägget har en integrerad tallriksform och en plats för bestick, vilket gör det enkelt för barnet att äta självständigt. Den halkfria ytan på underlägget förhindrar att tallriken och besticken glider runt, vilket ger barnet en stabil och trygg måltidsupplevelse.

Sammanfattning

Cink bordsunderlägg i silikon är en praktisk och hållbar lösning för barnens måltider. Med sin stilrena design och vackra färg blir det en snygg detalj på matbordet. Silikonmaterialet är fritt från skadliga ämnen och tåligt, vilket gör att underlägget kan användas om och om igen. Dessutom är det praktiskt och lätt att rengöra. Med Cink bordsunderlägg främjar du också barnets självständighet vid måltiderna. Ge ditt barn en rolig och trygg måltidsupplevelse med Cink bordsunderlägg i silikon!

Ytterligare information

Varumärke

Cink

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cink Bordsunderlägg Silikon Ocean 1 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram