Rea!

Cink Piplock Beet 1 st

  • Hållbar
  • Säker
  • <li+BPA-fri

Pipmuggen från Cink är en hållbar och säker lösning för ditt barns dryckesbehov. Tillverkad av BPA-fri material, kan du vara trygg med att din bebis dricker från en säker produkt. Pipmuggen har också ett praktiskt piplock som förhindrar spill och håller drycken fräsch. Med Cink pipmugg kan du vara säker på att ge ditt barn en trygg och hållbar dryckesupplevelse.

33.00kr

  • ✅ Pipmugg med lock i färgen Beet

  • ✅ Tillverkad av hållbart material

  • ✅ Perfekt för att lära barn att dricka själva

  • ✅ Läckagesäker design för mindre spill

  • ✅ Enkel att rengöra och tål maskindisk

Beskrivning

Pipmugg i glas - Cink Piplock Beet

Cink Piplock Beet är en praktisk och hållbar pipmugg i glas som är perfekt för ditt barns självständighet vid måltiderna. Denna pipmugg är tillverkad av högkvalitativt glas och är utformad för att vara lätt att hålla i för små händer. Med sin smarta design och färgglada lock blir det en rolig och spännande upplevelse för ditt barn att dricka själv.

Fördelar med Cink Piplock Beet

- Hållbarhet: Cink Piplock Beet är tillverkad av tåligt glas som är både reptåligt och tåligt mot stötar. Detta gör att pipmuggen kan användas under lång tid utan att gå sönder. - Säkerhet: Glas är ett säkert material att använda för barnprodukter då det inte innehåller några skadliga ämnen som kan läcka ut i drycken. Cink Piplock Beet är helt fri från BPA, ftalater och andra skadliga ämnen. - Lätt att rengöra: Pipmuggen är enkel att rengöra då den tål maskindisk. Detta sparar tid och gör det bekvämt för föräldrar att hålla pipmuggen ren och hygienisk. - Lock med pip: Cink Piplock Beet levereras med ett lock som har en inbyggd pip. Detta gör det enkelt för barnet att dricka utan att spilla och minskar risken för kladdiga olyckor.

Användning av Cink Piplock Beet

Cink Piplock Beet är perfekt för barn som är redo att börja dricka själva. Pipmuggen är utformad för att vara lätt att hålla i och har en generös volym som rymmer tillräckligt med vätska för att hålla barnet hydrerat under måltiderna. För att använda Cink Piplock Beet fyller du helt enkelt muggen med önskad dryck och sätter på locket. Locket har en inbyggd pip som gör det enkelt för barnet att dricka utan att spilla. När barnet är klart med sin dryck kan muggen enkelt rengöras i maskindisk för att vara redo för nästa användning.

Sammanfattning

Cink Piplock Beet är en hållbar och säker pipmugg i glas som är perfekt för barnets självständighet vid måltiderna. Med sin tåliga konstruktion och färgglada lock med pip blir det en rolig och spännande upplevelse för barnet att dricka själv. Dessutom är pipmuggen lätt att rengöra och fri från skadliga ämnen. Ge ditt barn den bästa starten vid måltiderna med Cink Piplock Beet!

Ytterligare information

Varumärke

Cink

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cink Piplock Beet 1 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram