Rea!

Cink Piplock Fog 1 st

  • Hållbar
  • Säker
  • <li+BPA-fri

Pipmuggen från Cink är en hållbar och säker lösning för ditt barns mat- och dryckesbehov. Tillverkad av BPA-fri material, kan du vara trygg med att din bebis inte utsätts för skadliga ämnen. Med det praktiska piplocket kan du enkelt förvara muggen utan att oroa dig för läckage. Ge ditt barn en trygg och miljövänlig matupplevelse med Cink pipmugg.

33.00kr

  • ✅ Pipmugg med glaslock för enkel och säker användning.

  • ✅ Tillverkad av miljövänligt och giftfritt material.

  • ✅ Läckagesäker design för att undvika spill och kladd.

  • ✅ Passar perfekt för att lära barn att dricka självständigt.

  • ✅ Enkel att rengöra och tål maskindisk.

Beskrivning

Pipmugg i glas med Cink Piplock Fog - Perfekt för självständigt drickande

Den här pipmuggen i glas med Cink Piplock Fog är en fantastisk produkt för ditt barns självständiga drickande. Med sin smarta design och högkvalitativa material är den både praktisk och säker att använda. Låt oss ta en närmare titt på varför denna pipmugg är ett utmärkt val för ditt barn.

Högkvalitativt glas för säker användning

Denna pipmugg är tillverkad av högkvalitativt glas som är fritt från skadliga ämnen. Glas är ett utmärkt val för barnprodukter eftersom det inte avger några kemikalier eller smaker som kan påverka ditt barns hälsa. Dessutom är glaset lätt att rengöra och tål höga temperaturer, vilket gör det perfekt för daglig användning.

Cink Piplock Fog förhindrar spill

En av de bästa funktionerna hos denna pipmugg är det innovativa Cink Piplock Fog. Detta lock är utformat för att förhindra spill och läckage när ditt barn dricker. Piplocket är enkelt att använda och säkerställer att drycken endast kommer ut när ditt barn suger på pipen. Detta minskar risken för kladd och olyckor, vilket gör det enklare för ditt barn att dricka självständigt.

Perfekt för barnets utveckling

Att använda en pipmugg som denna främjar ditt barns utveckling och självständighet. Genom att lära sig att dricka självständigt utvecklar ditt barn sina finmotoriska färdigheter och övar på att koordinera sina rörelser. Dessutom blir det en rolig och spännande upplevelse för ditt barn att lära sig att dricka själv.

Sammanfattning

Denna pipmugg i glas med Cink Piplock Fog är en utmärkt produkt för ditt barns självständiga drickande. Med sin högkvalitativa glasdesign och innovativa piplock är den både säker och praktisk att använda. Ge ditt barn möjligheten att utveckla sina färdigheter och dricka självständigt med denna fantastiska pipmugg.

Ytterligare information

Varumärke

Cink

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cink Piplock Fog 1 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram