Rea!

Cink Skål Fog & Ocean 2-pack

  • Hållbart material
  • Lämplig för barn
  • Lätt att rengöra

Denna barntallrik är tillverkad av hållbart material och är perfekt för barn. Den är utformad för att vara lätt att använda och rengöra. Med sin fogdesign är den idealisk för att undvika spill och kladd under måltider. Denna barntallrik är ett bra val för föräldrar som vill ge sina barn en bekväm och praktisk matupplevelse.

93.00kr

  • ✅ Tillverkad av hållbart och giftfritt material

  • ✅ Perfekt för att introducera självständig matning

  • ✅ Lätt att rengöra och tål maskindisk

  • ✅ Ergonomiskt utformad för enkel hantering

  • ✅ Levereras i en praktisk förpackning med två tallrikar

Beskrivning

Cink Skål & Fågel Ocean - Perfekt för barnets måltider

Cink Skål & Fågel Ocean är en fantastisk produkt som är speciellt utformad för att underlätta barnets måltider. Denna skål och bestick är tillverkade av högkvalitativt och hållbart material som är säkert för barnet att använda. Med sin vackra design och praktiska funktioner är Cink Skål & Fågel Ocean ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn en trevlig och bekväm matupplevelse.

Hållbarhet och säkerhet

Cink Skål & Fågel Ocean är tillverkad av rostfritt stål och är helt fri från skadliga ämnen som BPA, PVC och ftalater. Detta gör den till en säker och hälsosam produkt för barnet att använda. Skålen är också tålig och hållbar, vilket gör den perfekt för daglig användning. Den kan enkelt tåla fall och stötar utan att gå sönder eller skadas.

Praktisk design

Cink Skål & Fågel Ocean är utformad med barnets behov i åtanke. Skålen har en perfekt storlek för barnets portioner och är lätt att hålla i för små händer. Den har också en praktisk kant runt om som förhindrar att maten spill över. Dessutom är skålen utrustad med en sugpropp i botten som gör att den står stadigt på bordet och minskar risken för att den ska välta.

Enkel rengöring

Cink Skål & Fågel Ocean är mycket lätt att rengöra. Den kan enkelt diskas för hand eller placeras i diskmaskinen för enkel och bekväm rengöring. Detta sparar tid och gör det enkelt för föräldrar att hålla skålen ren och hygienisk för barnets användning.

Sammanfattning

Cink Skål & Fågel Ocean är en utmärkt produkt för barnets måltider. Dess hållbara och säkra material, praktiska design och enkla rengöring gör den till ett perfekt val för föräldrar. Ge ditt barn en trevlig och bekväm matupplevelse med Cink Skål & Fågel Ocean. Beställ din skål och bestick idag och se till att ditt barn njuter av sina måltider på ett säkert och roligt sätt.

Ytterligare information

Varumärke

Cink

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cink Skål Fog & Ocean 2-pack”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram