Comprilan Kompressionsbinda 5 m x 8 cm 1 st

  • Kompressionsbinda
  • 5 m x 8 cm
  • 1 st

Kompressionsbindan Comprilan är en 5 meter lång och 8 centimeter bred binda som används för att ge kompression och stöd vid olika typer av sår och skador. Den är tillverkad av elastiskt material som gör att den kan sträckas och anpassas efter behov. Comprilan är enkel att använda och kan fästas med hjälp av säkerhetsnålar eller tejp. Den är idealisk för att fixera förband och ge extra stöd vid exempelvis blödningar, sår eller svullnader. Med en binda per förpackning är Comprilan ett praktiskt och användbart hjälpmedel för att behandla och skydda olika typer av sår.

79.00kr

  • ✅ Kompressionsbinda för sår och förband

  • ✅ Mått: 5 m x 8 cm

  • ✅ Ger effektiv kompression för att främja läkning

  • ✅ Används vid behandling av sår och skador

  • ✅ Lätt att använda och fästa på kroppen

Beskrivning

Optimera din sårläkning med Comprilan kompressionsbinda

Comprilan kompressionsbinda är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att främja läkning av sår och underlätta sårvård. Med sin bekväma och effektiva design är denna kompressionsbinda ett utmärkt val för att behandla olika typer av sår, inklusive skärsår, brännskador och trycksår.

Fördelarna med Comprilan kompressionsbinda

Comprilan kompressionsbinda erbjuder flera fördelar för att optimera din sårläkning och förbättra din övergripande hälsa. Här är några av de viktigaste fördelarna med denna produkt: 1. Kompression: Comprilan kompressionsbinda ger en jämn och kontrollerad kompression runt såret. Detta hjälper till att minska svullnad och främjar blodcirkulationen, vilket i sin tur påskyndar läkningsprocessen. 2. Sårskydd: Denna kompressionsbinda fungerar som ett skyddande lager för såret, vilket minskar risken för infektion och främjar en snabbare läkning. Den är tillverkad av mjukt och elastiskt material som är skonsamt mot huden och ger en bekväm passform. 3. Lätt att använda: Comprilan kompressionsbinda är enkel att applicera och justera. Den kan enkelt skäras till önskad längd och fästas säkert med hjälp av en klisterremsa. Detta gör det möjligt att anpassa bindan efter dina individuella behov och säkerställa optimal kompression.

Hur man använder Comprilan kompressionsbinda

För att använda Comprilan kompressionsbinda korrekt och maximera dess fördelar, följ dessa enkla steg: 1. Rengör såret noggrant med mild tvål och vatten. Se till att ta bort eventuella smuts eller främmande föremål. 2. Torka försiktigt av såret med en ren handduk eller kompress. 3. Mät och klipp Comprilan kompressionsbinda till önskad längd. Se till att bindan är tillräckligt lång för att täcka hela såret och några centimeter runt omkring. 4. Placera bindan över såret och linda den jämnt runt omkring. Se till att bindan sitter tätt men inte för hårt för att undvika att störa blodcirkulationen. 5. Fäst bindan säkert med hjälp av klisterremsan. Se till att den sitter ordentligt på plats och inte glider eller lossnar. 6. Byt ut Comprilan kompressionsbinda enligt behov, vanligtvis varje dag eller enligt din läkares rekommendation.

Slutsats

Comprilan kompressionsbinda är en pålitlig och effektiv produkt för att optimera din sårläkning. Med sin kompressionsfunktion, sårskydd och användarvänlighet är denna kompressionsbinda ett utmärkt val för att främja läkning av olika typer av sår. Använd Comprilan kompressionsbinda för att påskynda din läkningsprocess och återfå en frisk och välmående hud.

Ytterligare information

Varumärke

Comprilan

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Comprilan Kompressionsbinda 5 m x 8 cm 1 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram