Dermalogica AGE Bright Clearing Serum 30 ml

  • Aknebehandling
  • 30 ml
  • Dermalogica

Dermalogica Age Bright Clearing Serum är en effektiv aknebehandling som kommer i en förpackning på 30 ml. Serumet är speciellt utformat för att bekämpa akne och samtidigt reducera synliga ålderstecken. Med hjälp av kraftfulla ingredienser hjälper detta serum till att rensa porerna, minska inflammation och förhindra framtida utbrott. Dermalogica Age Bright Clearing Serum är en populär produkt för personer som vill ha en klarare och mer ungdomlig hud.

795.00kr

  • ✅ Effektivt serum mot akne och åldrande hud

  • ✅ Innehåller salicylsyra och retinol för klarare hud

  • ✅ Minskar synligheten av finnar och orenheter

  • ✅ Jämnar ut hudtonen och minskar mörka fläckar

  • ✅ Ger fukt och återfuktar huden för en fräschare look

Beskrivning

Dermalogica Age Bright Clearing Serum - Effektivt serum mot akne och ålderstecken

Dermalogica Age Bright Clearing Serum är ett kraftfullt serum som är speciellt utformat för att bekämpa både akne och ålderstecken. Med en unik formula som kombinerar effektiva ingredienser, hjälper detta serum till att rena huden, minska orenheter och samtidigt reducera synliga tecken på åldrande.

Fördelar med Dermalogica Age Bright Clearing Serum

Dermalogica Age Bright Clearing Serum erbjuder en rad fördelar för din hudvård. Här är några av de viktigaste fördelarna med detta serum: 1. Bekämpar akne: Serumet innehåller salicylsyra, en kraftfull ingrediens som hjälper till att rensa porerna och bekämpa akne. Detta gör att huden blir klarare och mer jämn i tonen. 2. Reducerar orenheter: Med hjälp av tea tree-olja och svartvinbärsfröolja hjälper serumet till att minska orenheter och lugna huden. Detta resulterar i en renare och fräschare hud. 3. Minskar synliga ålderstecken: Dermalogica Age Bright Clearing Serum innehåller även niacinamid och hexylresorcinol, två ingredienser som hjälper till att reducera synliga tecken på åldrande, såsom fina linjer och rynkor. 4. Återfuktar huden: Serumet är också berikat med hyaluronsyra, en fuktgivande ingrediens som hjälper till att återfukta huden och ge den en mjuk och smidig känsla.

Användning av Dermalogica Age Bright Clearing Serum

För att få bästa resultat av Dermalogica Age Bright Clearing Serum, följ dessa enkla steg: 1. Rengör ansiktet noggrant med en mild rengöringsprodukt. 2. Applicera en liten mängd serum på ansiktet och halsen. Undvik området runt ögonen. 3. Massera serumet försiktigt in i huden med cirkulära rörelser tills det har absorberats helt. 4. Använd serumet morgon och kväll för bästa resultat.

Sammanfattning

Dermalogica Age Bright Clearing Serum är en effektiv produkt som bekämpar både akne och ålderstecken. Med sina kraftfulla ingredienser rengör serumet huden, minskar orenheter och reducerar synliga tecken på åldrande. Genom att använda detta serum regelbundet kan du få en klarare, renare och mer ungdomlig hud. Prova Dermalogica Age Bright Clearing Serum och upplev dess fantastiska fördelar för din hudvård.

Ytterligare information

Varumärke

Dermalogica

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dermalogica AGE Bright Clearing Serum 30 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram