Rea!

Dettol No Touch Refill Grapefruit 250 ml

  • Effektiv rengöring
  • Grapefrukt doft
  • No-touch system

Dettol No-Touch Refill Grapefruit är en handtvål som erbjuder effektiv rengöring och en uppfriskande grapefrukt doft. Med sitt no-touch system behöver du inte röra vid flaskan för att få ut tvålen, vilket gör den både hygienisk och praktisk. Den är perfekt för användning i hemmet eller på offentliga platser där god handhygien är viktigt. Med Dettol No-Touch Refill Grapefruit kan du enkelt hålla dina händer rena och fräscha.

27.00kr

  • ✅ Dettol No-Touch Refill Grapefruit är en handtvål.

  • ✅ Innehåller 250 ml av grapefruktdoftande handtvål.

  • ✅ Designad för att vara beröringsfri och hygienisk.

  • ✅ Passar perfekt för badrum och kök.

  • ✅ Ger en fräsch och ren känsla efter varje användning.

Beskrivning

Dettol No-Touch Refill Grapefruit 250 ml - Effektiv handtvål för rena och fräscha händer

Dettol No-Touch Refill Grapefruit 250 ml är en högkvalitativ handtvål som erbjuder enkel och hygienisk rengöring av händerna. Med dess speciella sensorfunktion behöver du inte längre röra vid flaskan för att få ut tvålen, vilket minskar risken för spridning av bakterier och smitta.

Effektiv rengöring för daglig användning

Denna handtvål är speciellt framtagen för att effektivt rengöra händerna från smuts, bakterier och oönskade lukter. Den innehåller en fräsch grapefruktdoft som lämnar dina händer doftande och fräscha efter varje användning.

Enkel och praktisk användning

Dettol No-Touch Refill Grapefruit 250 ml är enkel att använda och passar perfekt i badrummet, köket eller vid handfatet. Den är utformad med en smart sensor som automatiskt doserar rätt mängd tvål varje gång du placerar händerna under sensorn. Detta gör att du inte behöver oroa dig för att använda för mycket eller för lite tvål.

Högkvalitativ och pålitlig

Denna handtvål är tillverkad av Dettol, ett välkänt och pålitligt varumärke inom hygienprodukter. Dettol är känt för sina effektiva och pålitliga produkter som hjälper till att hålla dig och din familj friska och skyddade mot bakterier och smitta.

Sammanfattning

Dettol No-Touch Refill Grapefruit 250 ml är en högkvalitativ handtvål som erbjuder enkel och hygienisk rengöring av händerna. Med dess sensorfunktion behöver du inte röra vid flaskan för att få ut tvålen, vilket minskar risken för spridning av bakterier. Den effektiva formulan rengör händerna från smuts och bakterier samtidigt som den lämnar en fräsch grapefruktdoft. Denna handtvål är enkel att använda och tillverkad av det pålitliga varumärket Dettol. Ge dina händer den omsorg de förtjänar med Dettol No-Touch Refill Grapefruit 250 ml.

Ytterligare information

Varumärke

Dettol

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dettol No Touch Refill Grapefruit 250 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram