Dr. Bronner's Peppermint Liquid Soap 710 ml

  • Naturlig
  • Ekologisk
  • Pepparmintsdoft

Dr. Bronners Peppermint Liquid Soap är en naturlig och ekologisk handtvål med en uppfriskande pepparmintsdoft. Denna handtvål är tillverkad av naturliga ingredienser och är skonsam mot huden samtidigt som den effektivt rengör. Med sin härliga doft ger den en fräsch känsla efter varje användning. Dr. Bronners Peppermint Liquid Soap kommer i en praktisk förpackning på 710 ml, vilket gör den långvarig och ekonomisk. Perfekt för dig som vill ha en hållbar och naturlig handtvål för daglig användning.

249.00kr

  • ✅ Ekologisk flytande tvål med pepparmintsdoft

  • ✅ Innehåller endast naturliga ingredienser

  • ✅ Kan användas till både händer och kropp

  • ✅ Milt rengörande och återfuktande

  • ✅ Storlek: 710 ml

Beskrivning

Dr. Bronners Peppermint Liquid Soap - En naturlig och uppfriskande handtvål

Dr. Bronners Peppermint Liquid Soap är en högkvalitativ handtvål som erbjuder en naturlig och uppfriskande rengöring för dina händer. Denna handtvål är tillverkad av ekologiska ingredienser och är fri från syntetiska tillsatser, vilket gör den till ett utmärkt val för dig som värdesätter hållbarhet och naturliga produkter.

Fördelarna med Dr. Bronners Peppermint Liquid Soap

Dr. Bronners Peppermint Liquid Soap erbjuder flera fördelar för din hud och miljön. Här är några av de främsta fördelarna med denna produkt: 1. Naturliga ingredienser: Denna handtvål är tillverkad av ekologiska ingredienser, inklusive pepparmintolja, kokosolja och olivolja. Dessa naturliga ingredienser är skonsamma mot huden och hjälper till att bevara dess naturliga fuktbalans. 2. Uppfriskande doft: Pepparmintoljan ger denna handtvål en uppfriskande doft som lämnar dina händer känsliga och väldoftande. Doften är inte överväldigande, vilket gör den perfekt för daglig användning. 3. Mångsidig användning: Dr. Bronners Peppermint Liquid Soap kan användas inte bara som handtvål, utan också som duschgel, schampo och rengöringsmedel. Detta gör den till en mångsidig produkt som passar för hela familjen. 4. Hållbarhet: Dr. Bronners är ett företag som värnar om miljön och hållbarhet. Deras produkter är tillverkade med hänsyn till naturen och är biologiskt nedbrytbara. Förpackningen är också tillverkad av återvunnet material.

Hur du använder Dr. Bronners Peppermint Liquid Soap

Att använda Dr. Bronners Peppermint Liquid Soap är enkelt. Följ dessa steg för att få bästa resultat: 1. Fukta dina händer med vatten. 2. Applicera en liten mängd handtvål på händerna. 3. Skumma upp tvålen genom att gnugga händerna tills det bildas ett lödder. 4. Massera löddret över händerna och se till att täcka alla ytor. 5. Skölj noggrant med vatten tills all tvål är borta. 6. Torka händerna försiktigt med en handduk.

Varför välja Dr. Bronners Peppermint Liquid Soap

Dr. Bronners Peppermint Liquid Soap är ett utmärkt val för dig som vill ha en naturlig och uppfriskande handtvål. Här är några skäl till varför du bör välja denna produkt: 1. Naturliga ingredienser: Denna handtvål är tillverkad av ekologiska ingredienser och är fri från syntetiska tillsatser. Detta gör den skonsam mot huden och mindre skadlig för miljön. 2. Uppfriskande doft: Pepparmintoljan ger en härlig och uppfriskande doft som gör handtvålen till en njutning att använda. 3. Mångsidig användning: Denna handtvål kan användas för mer än bara att tvätta händerna. Du kan använda den som duschgel, schampo och rengöringsmedel, vilket gör den till en praktisk och mångsidig produkt. 4. Hållbarhet: Dr. Bronners är ett företag som värnar om miljön och hållbarhet. Genom att välja denna handtvål bidrar du till att minska din miljöpåverkan. Sammanfattningsvis är Dr. Bronners Peppermint Liquid Soap en naturlig och uppfriskande handtvål som erbjuder flera fördelar för din hud och miljön. Med sina naturliga ingredienser, uppfriskande doft och mångsidiga användning är denna handtvål ett utmärkt val för dig som vill ha en hållbar och effektiv rengöringsprodukt.

Ytterligare information

Varumärke

Dr. Bronner’s

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dr. Bronner's Peppermint Liquid Soap 710 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram