Rea!

DR.MERCOLA Quercetin & Pterostilben 60 kapslar

  • Quercetin
  • Pterostilben
  • 60 kapslar

Dr. Mercola Quercetin Pterostilben är ett kosttillskott som innehåller quercetin och pterostilben i form av 60 kapslar. Quercetin är en flavonoid som finns naturligt i många frukter, grönsaker och örter. Det har antioxidativa egenskaper och kan bidra till att stärka immunsystemet och minska inflammation i kroppen. Pterostilben är en polyfenol som också har antioxidativa egenskaper och kan vara fördelaktig för hjärthälsan. Tillsammans kan dessa två ämnen ge en synergistisk effekt och främja en hälsosam kropp. Dr. Mercola Quercetin Pterostilben är ett bekvämt sätt att få i sig dessa näringsämnen och kan vara ett bra komplement till en balanserad kost och hälsosam livsst

381.00kr

  • ✅ Naturligt kosttillskott för ögon- och öronhälsa

  • ✅ Innehåller quercetin och pterostilben för antioxidantstöd

  • ✅ 60 kapslar per förpackning

  • ✅ Från Dr. Mercola, en pålitlig tillverkare av kosttillskott

  • ✅ Bidrar till att stödja en hälsosam syn och hörsel

Beskrivning

Dr. Mercola Quercetin Pterostilben - Förbättra din ögon- och öronhälsa med kosttillskott

Dr. Mercola Quercetin Pterostilben är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att förbättra din ögon- och öronhälsa. Med en unik kombination av quercetin och pterostilben erbjuder detta tillskott en rad hälsofördelar för dina sinnen.

Quercetin och dess fördelar för ögonhälsa

Quercetin är en naturlig antioxidant som finns i många frukter och grönsaker. Det har visat sig ha en rad fördelar för ögonhälsan. Genom att bekämpa fria radikaler och minska inflammation kan quercetin bidra till att förhindra åldersrelaterade ögonsjukdomar som grå starr och åldersrelaterad makuladegeneration.

Pterostilben och dess fördelar för öronhälsa

Pterostilben är en annan antioxidant som har visat sig ha positiva effekter på öronhälsan. Genom att minska inflammation och förbättra blodcirkulationen kan pterostilben hjälpa till att förebygga hörselnedsättning och skydda öronen mot skador orsakade av buller och åldrande.

Varför välja Dr. Mercola Quercetin Pterostilben?

Det finns många anledningar till varför du bör välja Dr. Mercola Quercetin Pterostilben som ditt kosttillskott för ögon- och öronhälsa. För det första är produkten tillverkad av högkvalitativa ingredienser som är noggrant utvalda för att ge maximala hälsofördelar. För det andra är Dr. Mercola ett välkänt och respekterat varumärke inom hälsobranschen, vilket ger dig förtroende för produkten.

Hur man använder Dr. Mercola Quercetin Pterostilben

För att få bästa resultat rekommenderas det att ta två kapslar av Dr. Mercola Quercetin Pterostilben dagligen. Kapslarna kan tas med eller utan mat, men det är bäst att följa tillverkarens rekommendationer för optimal absorption och effektivitet.

Sammanfattning

Dr. Mercola Quercetin Pterostilben är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att förbättra din ögon- och öronhälsa. Med sina kraftfulla antioxidanter kan detta tillskott hjälpa till att bekämpa åldersrelaterade ögonsjukdomar och skydda öronen mot skador. Välj Dr. Mercola Quercetin Pterostilben för att främja din syn och hörsel på ett naturligt och effektivt sätt.

Ytterligare information

Varumärke

DR.MERCOLA

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”DR.MERCOLA Quercetin & Pterostilben 60 kapslar”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram