Rea!

Dr Organic Balsam Granatäpple 265 ml

  • Naturligt schampo
  • Dr. Organic
  • Balsam med granatäpple

Dr. Organic balsam med granatäpple är ett naturligt schampo som är skonsamt för håret. Det är framställt av Dr. Organic, ett välkänt varumärke inom naturlig hårvård. Balsamet innehåller granatäpple, vilket är känt för sina antioxidativa egenskaper och förmåga att stärka håret. Det hjälper till att återfukta och ge näring till håret, samtidigt som det gör det mjukt och glansigt. Med detta balsam kan du ge ditt hår den vård det förtjänar, utan att använda produkter med skadliga kemikalier.

81.00kr

  • ✅ Ekologiskt balsam med granatäpple

  • ✅ Volym: 265 ml

  • ✅ Förbättrar hårets hälsa och glans

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser

  • ✅ Passar alla hårtyper

Beskrivning

Dr. Organic Balsam Granatäpple - För ett friskt och glansigt hår

Dr. Organic Balsam Granatäpple är en fantastisk produkt som hjälper dig att få ett friskt och glansigt hår. Med dess unika formula och naturliga ingredienser är detta balsam perfekt för att vårda och återfukta ditt hår på djupet.

Naturliga ingredienser för bästa resultat

Det som gör Dr. Organic Balsam Granatäpple så speciellt är dess användning av naturliga ingredienser. Granatäpple är känt för sina antioxidativa egenskaper och är rikt på vitaminer och mineraler som främjar hårets hälsa. Balsamet innehåller även aloe vera, som lugnar och återfuktar hårbotten, samt sheasmör som ger näring och mjukgör håret.

Fördelar med Dr. Organic Balsam Granatäpple

- Återfuktar och vårdar håret på djupet - Ger håret en naturlig glans - Lugnar och återfuktar hårbotten - Mjukgör och ger näring åt håret - Passar alla hårtyper

Användning

För att få bästa resultat, applicera en generös mängd av Dr. Organic Balsam Granatäpple i fuktigt hår efter schamponering. Massera in balsamet från hårrötterna till topparna och låt det verka i några minuter. Skölj sedan noggrant ur med varmt vatten. För att uppnå optimala resultat rekommenderas att använda balsamet tillsammans med Dr. Organic Schampo Granatäpple.

Varför välja Dr. Organic Balsam Granatäpple?

Dr. Organic är ett välkänt varumärke som är känt för sina naturliga och ekologiska produkter. Balsamet är fritt från parabener, sulfater och syntetiska färgämnen, vilket gör det till ett bra val för dig som vill undvika skadliga kemikalier i din hårvård. Dessutom är produkten inte testad på djur, vilket gör den cruelty-free. Sammanfattningsvis är Dr. Organic Balsam Granatäpple en fantastisk produkt för dig som vill ha ett friskt och glansigt hår. Med dess naturliga ingredienser och vårdande egenskaper kommer detta balsam att ge ditt hår den omsorg det förtjänar. Prova det idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Dr Organic

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dr Organic Balsam Granatäpple 265 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram