Rea!

Dr Spiller The Hyaluronic Hydration Ampoule 7 x 2 ml

  • Hyaluronsyra
  • Fuktgivande
  • Ampullbehandling

Dr. Spiller The Hyaluronic Hydration Ampoule är en fuktgivande ansiktsserumbehandling som innehåller hyaluronsyra. Serumet är speciellt utformat för att ge intensiv återfuktning till huden och hjälpa till att bevara dess naturliga fuktbalans. Med hjälp av ampullerna kan du enkelt applicera serumet på huden och njuta av dess fuktgivande egenskaper. Dr. Spiller The Hyaluronic Hydration Ampoule är perfekt för dig som vill ge din hud extra fukt och lyster.

214.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning till huden

  • ✅ Innehåller hyaluronsyra för att binda fukt

  • ✅ Minskar synliga tecken på åldrande

  • ✅ Passar alla hudtyper

  • ✅ Praktiskt förpackning med 7 ampuller á 2 ml

Beskrivning

Dr. Spiller The Hyaluronic Hydration Ampoule - För intensiv återfuktning av huden

Dr. Spiller The Hyaluronic Hydration Ampoule är en kraftfull ansiktsserum som är speciellt utformad för att ge intensiv återfuktning till huden. Med sin unika formula och höga koncentration av hyaluronsyra, hjälper detta serum till att återställa hudens fuktbalans och ge en frisk och strålande hud.

Fördelar med Dr. Spiller The Hyaluronic Hydration Ampoule

- Intensiv återfuktning: Serumet är berikat med hyaluronsyra, en naturlig fuktbindande ingrediens som hjälper till att bevara fukten i huden. Detta bidrar till att förhindra uttorkning och ger en långvarig återfuktningseffekt. - Förbättrad hudstruktur: Genom att tillföra fukt till huden hjälper serumet till att förbättra hudens struktur och elasticitet. Det gör att huden ser jämnare och fastare ut. - Minskar synligheten av fina linjer och rynkor: Hyaluronsyra har också förmågan att fylla ut och släta ut fina linjer och rynkor. Genom att använda detta serum regelbundet kan du minska synligheten av ålderstecken och få en ungdomligare hud. - Snabbabsorberande formula: Serumet har en lätt och snabbabsorberande formula som inte lämnar någon klibbig eller fet känsla på huden. Det kan enkelt användas både morgon och kväll som en del av din dagliga hudvårdsrutin.

Hur man använder Dr. Spiller The Hyaluronic Hydration Ampoule

1. Rengör ansiktet noggrant och torka torrt. 2. Öppna en ampull genom att försiktigt bryta av toppen. 3. Applicera serumet på ansiktet och halsen genom att försiktigt klappa in det i huden. 4. Massera försiktigt in serumet tills det har absorberats helt. 5. Avsluta med din vanliga fuktighetskräm för att låsa in fukten i huden.

Varför välja Dr. Spiller The Hyaluronic Hydration Ampoule

Dr. Spiller The Hyaluronic Hydration Ampoule är ett populärt val bland hudvårdsexperter och kunder över hela världen. Dess unika formula och höga koncentration av hyaluronsyra ger enastående resultat när det gäller att återfukta och förbättra hudens struktur. Serumet är också dermatologiskt testat och lämpligt för alla hudtyper. Så om du letar efter en effektiv och pålitlig produkt för att ge din hud en intensiv återfuktning och förbättra dess övergripande hälsa och utseende, är Dr. Spiller The Hyaluronic Hydration Ampoule ett utmärkt val. Prova det idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Dr Spiller

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dr Spiller The Hyaluronic Hydration Ampoule 7 x 2 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram