EKULF Twice baby - Blandade färger

 • Ekulf Twice Baby
 • Manuell tandborste
 • Blandade färger

Ekulf Twice Baby är en manuell tandborste som kommer i blandade färger. Denna tandborste är speciellt utformad för att passa barn i åldern 0-2 år. Den har en mjuk borsthuvud som är skonsam mot barnets känsliga tandkött och tänder. Tandborsten är ergonomiskt utformad för att vara lätt att hålla och använda för både barn och föräldrar. Ekulf Twice Baby är tillverkad av högkvalitativa material och är designad för att ge en effektiv rengöring av barnets tänder. Med denna tandborste kan du vara säker på att ge ditt barn en bra start på en hälsosam munvårdsvan.

12.00kr

 • ✅ Ekulf Twice Baby tandborste

  är en manuell tandborste för barn.
 • ✅ Tandborsten har blandade färger

  för att göra tandborstningen roligare för barnen.
 • ✅ Ekulf Twice Baby tandborste

  är speciellt utformad för att passa barns små munnar.
 • ✅ Tandborsten har mjuka borststrån

  för att vara skonsam mot barnets tandkött och tänder.
 • ✅ Ekulf Twice Baby tandborste

  är en prisvärd och populär tandborste för barn.

Beskrivning

Ekulf Twice Baby - En manuell tandborste för de små

Ekulf Twice Baby är en manuell tandborste speciellt utformad för barn. Denna tandborste är perfekt för att introducera ditt barn till tandborstning och hjälpa dem att utveckla goda tandvårdsrutiner från en tidig ålder. Med färgglada och attraktiva mönster är Ekulf Twice Baby tandborste både rolig och effektiv.

Varför välja Ekulf Twice Baby tandborste?

Ekulf Twice Baby tandborste är utformad med omsorg för att passa barns behov. Här är några anledningar till varför du bör välja denna tandborste: 1. Passar för barn: Ekulf Twice Baby tandborste är speciellt utformad för att passa små barns mun. Dess mjuka borsthuvud och ergonomiska handtag gör det enkelt för barn att hålla och använda tandborsten själva. 2. Färgglada mönster: Tandborsten kommer i olika färger och mönster som tilltalar barn. Detta gör tandborstningen till en rolig och spännande aktivitet för ditt barn. 3. Effektiv rengöring: Ekulf Twice Baby tandborste har mjuka borststrån som är skonsamma mot barnets känsliga tandkött och emalj. Samtidigt är borsten tillräckligt effektiv för att avlägsna plack och matrester från tänderna. 4. Hög kvalitet: Ekulf är ett välkänt varumärke inom tandvård och deras produkter är kända för sin höga kvalitet. Du kan vara säker på att du ger ditt barn en pålitlig och hållbar tandborste.

Hur använder man Ekulf Twice Baby tandborste?

Att använda Ekulf Twice Baby tandborste är enkelt och smidigt. Följ dessa steg för att säkerställa en korrekt tandborstning för ditt barn: 1. Fukta tandborsten med vatten. 2. Applicera en ärtstorlek av barnvänlig tandkräm på borsthuvudet. 3. Håll tandborsten i en 45 graders vinkel mot tandköttet. 4. Borsta försiktigt i små cirkulära rörelser över tänderna och tandköttet. 5. Borsta i minst två minuter, två gånger om dagen. 6. Skölj tandborsten noggrant efter användning och låt den lufttorka.

Var kan man köpa Ekulf Twice Baby tandborste?

Ekulf Twice Baby tandborste finns tillgänglig på olika apotek och onlinebutiker som säljer tandvårdsprodukter. Du kan hitta den på Apohem.se, en pålitlig onlinebutik som erbjuder ett brett utbud av tandborstar och andra tandvårdsprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Sammanfattning

Ekulf Twice Baby tandborste är den perfekta tandborsten för barn. Med sin barnvänliga design, färgglada mönster och effektiva rengöringsegenskaper är den ett utmärkt val för att introducera ditt barn till tandborstning och främja goda tandvårdsrutiner. Köp Ekulf Twice Baby tandborste idag och ge ditt barn en hälsosam och rolig tandborstningsupplevelse!

Ytterligare information

Varumärke

Ekulf

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”EKULF Twice baby - Blandade färger”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram