Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream 50 ml

  • Estelle Thild
  • Biocalm Ultra Rich
  • Repair Cream

Estelle Thild Biocalm Ultra Rich Repair Cream är en ansiktskräm som är speciellt utformad för att ge intensiv återfuktning och reparation till torr och känslig hud. Med sin unika formula hjälper denna kräm till att lugna och stärka huden samtidigt som den återställer dess naturliga balans. Den innehåller naturliga ingredienser som sheasmör och havreextrakt som hjälper till att mjukgöra och skydda huden. Med regelbunden användning kan denna kräm bidra till att förbättra hudens elasticitet och lyster. Estelle Thild Biocalm Ultra Rich Repair Cream är perfekt för dig som vill ge din hud den extra omsorg den behöver för att se frisk och strålande ut.

317.00kr

  • ✅ Estelle Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream är en dagkräm.

  • ✅ Produkten innehåller 50 ml kräm.

  • ✅ Estelle Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream är speciellt utformad för ansiktet.

  • ✅ Krämen är berikad med näringsrika ingredienser för att reparera huden.

  • ✅ Estelle Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream är lämplig för torr och känslig hud.

Beskrivning

Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream - En effektiv dagkräm för ansiktet

Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream är en fantastisk dagkräm som är speciellt utformad för att ge intensiv återfuktning och näring till huden. Denna kräm är perfekt för dig som har torr och känslig hud och behöver extra vård och skydd.

Fördelarna med Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream

Denna ansiktskräm är berikad med naturliga ingredienser som hjälper till att lugna och återställa huden. Den innehåller bland annat ekologiskt odlad havreextrakt, som är känt för sina lugnande egenskaper. Havreextraktet hjälper till att minska rodnad och irritation i huden, samtidigt som det ger en behaglig känsla av återfuktning. Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream innehåller också ekologiskt odlad sheasmör, som är känt för sina fuktgivande och mjukgörande egenskaper. Sheasmöret hjälper till att återställa hudens naturliga fuktbalans och ger en mjuk och len känsla.

Hur man använder Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream

För att få bästa resultat rekommenderas det att applicera Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream på rengjord hud. Massera in krämen i ansiktet och halsen med lätta cirkulära rörelser tills den har absorberats helt. Använd krämen varje morgon för att ge din hud den vård och näring den behöver.

Varför välja Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream

Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream är ett utmärkt val för dig som vill ge din hud den bästa möjliga vård. Denna kräm är fri från parabener, mineraloljor och syntetiska dofter, vilket gör den skonsam och lämplig för känslig hud. Dess naturliga och ekologiska ingredienser gör den också till ett miljövänligt val. Sammanfattningsvis är Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream en effektiv dagkräm som ger intensiv återfuktning och näring till torr och känslig hud. Med sina naturliga och ekologiska ingredienser hjälper den till att lugna och återställa huden, samtidigt som den ger en behaglig känsla av återfuktning. Välj Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream för att ge din hud den bästa möjliga vård.

Ytterligare information

Varumärke

Estelle & Thild

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Estelle & Thild BioCalm Ultra Rich Repair Cream 50 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram