Estelle & Thild BioHydrate Eye Gel 15 ml

  • Naturlig
  • Fuktgivande
  • 15 ml

Estelle Thild Biohydrate Eye Gel är en naturlig och fuktgivande ögonkräm. Med en volym på 15 ml är den perfekt för daglig användning. Denna ögonkräm är speciellt utformad för att återfukta och vårda den känsliga huden runt ögonen. Den absorberas snabbt och ger en fräsch känsla utan att kännas kladdig. Estelle Thild Biohydrate Eye Gel är ett utmärkt val för dig som vill ge din hud den bästa vård och samtidigt använda naturliga produkter.

219.00kr

  • ✅ Estelle Thild Biohydrate Eye Gel är en ögonkräm.

  • ✅ Innehåller 15 ml produkt.

  • ✅ Passar för ansiktsvård och hudvård.

  • ✅ Ger fukt och återfuktning till ögonområdet.

  • ✅ Tillverkad av Estelle Thild, ett svenskt hudvårdsmärke.

Beskrivning

Estelle & Thild Biohydrate Eye Gel - För en fräsch och återfuktad ögonparti

Estelle & Thild Biohydrate Eye Gel är en fantastisk produkt som är speciellt utformad för att ge din ögonparti den vård och återfuktning den behöver. Med hjälp av naturliga ingredienser och avancerad teknologi hjälper denna ögonkräm till att minska synliga tecken på trötthet och åldrande runt ögonen.

Naturliga ingredienser för bästa resultat

Estelle & Thild Biohydrate Eye Gel innehåller noggrant utvalda naturliga ingredienser som är kända för sina återfuktande och uppfriskande egenskaper. Denna ögonkräm är berikad med bland annat aloe vera, hyaluronsyra och antioxidantrika växtextrakt. Dessa ingredienser arbetar tillsammans för att ge din ögonparti en intensiv fuktboost samtidigt som de skyddar huden mot yttre påfrestningar.

Minskar synliga tecken på trötthet och åldrande

Estelle & Thild Biohydrate Eye Gel är speciellt utformad för att minska synliga tecken på trötthet och åldrande runt ögonen. Den lätta och snabbabsorberande formulan hjälper till att reducera mörka ringar, påsar under ögonen och fina linjer. Med regelbunden användning kommer din ögonparti att se fräschare, mer utvilad och ungdomlig ut.

Enkel att använda och passar alla hudtyper

Estelle & Thild Biohydrate Eye Gel är enkel att använda och passar alla hudtyper. Applicera en liten mängd ögonkräm på rengjord hud runt ögonen och klappa försiktigt in produkten tills den absorberas. Använd morgon och kväll för bästa resultat. Denna ögonkräm är dermatologiskt testad och fri från parabener, mineraloljor och syntetiska dofter, vilket gör den lämplig även för känslig hud.

Sammanfattning

Estelle & Thild Biohydrate Eye Gel är en effektiv ögonkräm som ger din ögonparti den vård och återfuktning den behöver. Med naturliga ingredienser och avancerad teknologi hjälper denna ögonkräm till att minska synliga tecken på trötthet och åldrande runt ögonen. Använd den regelbundet för att få en fräschare, mer utvilad och ungdomlig ögonparti. Beställ din Estelle & Thild Biohydrate Eye Gel idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Estelle & Thild

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Estelle & Thild BioHydrate Eye Gel 15 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram