Rea!

Eucerin Elasticy Eye Cream Spf15 15 ml

  • Eucerin Elasticy Eye Cream
  • SPF15
  • 15 ml

Eucerin Elasticy Eye Cream är en ansiktskräm speciellt utformad för att vårda och återfukta huden runt ögonen. Med sin SPF15-formel skyddar den också mot skadliga UV-strålar. Denna ögonkräm kommer i en praktisk förpackning på 15 ml, vilket gör den perfekt att ha med sig på resor eller i handväskan. Med Eucerin Elasticy Eye Cream kan du ge din hud den omsorg den förtjänar och samtidigt skydda den mot solens skadliga strålar.

208.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning för ögonområdet

  • ✅ Innehåller SPF15 för att skydda mot solskador

  • ✅ Minskar synligheten av fina linjer och rynkor

  • ✅ Förbättrar hudens elasticitet och fasthet

  • ✅ Passar alla hudtyper och är oftalmologiskt testad

Beskrivning

Eucerin Elasticity Eye Cream SPF15 - För en ungdomlig och strålande ögonomgivning

Eucerin Elasticity Eye Cream SPF15 är en avancerad ögonkräm som är speciellt utformad för att ge näring åt den känsliga huden runt ögonen. Med sin unika formula och SPF15 skyddar den huden mot solens skadliga strålar samtidigt som den bekämpar ålderstecken och förbättrar hudens elasticitet.

Fördelar med Eucerin Elasticity Eye Cream SPF15

Eucerin Elasticity Eye Cream SPF15 erbjuder en rad fördelar för att ge dig en ungdomlig och strålande ögonomgivning: 1. Minskar synligheten av fina linjer och rynkor: Med sin högpresterande formula hjälper denna ögonkräm till att minska synligheten av fina linjer och rynkor runt ögonen. Den återfuktar huden på djupet och ger en slätare och fastare hudstruktur. 2. Förbättrar hudens elasticitet: Eucerin Elasticity Eye Cream SPF15 innehåller ingredienser som hjälper till att förbättra hudens elasticitet. Detta gör att huden blir mer motståndskraftig mot ålderstecken och behåller sin ungdomliga spänst. 3. Skyddar mot solens skadliga strålar: Med SPF15 skyddar denna ögonkräm huden mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar. Detta minskar risken för solskador och för tidigt åldrande av huden runt ögonen. 4. Mjukgör och återfuktar: Eucerin Elasticity Eye Cream SPF15 är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att mjukgöra och återfukta den känsliga huden runt ögonen. Detta ger en fräsch och strålande hudton.

Användning

Applicera Eucerin Elasticity Eye Cream SPF15 på rengjord hud runt ögonområdet. Massera försiktigt in krämen med fingertopparna tills den absorberas helt. Använd morgon och kväll för bästa resultat.

Sammanfattning

Eucerin Elasticity Eye Cream SPF15 är den perfekta lösningen för att bekämpa ålderstecken och förbättra hudens elasticitet runt ögonen. Med sin unika formula och SPF15 skyddar den huden mot solens skadliga strålar samtidigt som den återfuktar och mjukgör. Ge din ögonomgivning den omsorg den förtjänar med Eucerin Elasticity Eye Cream SPF15.

Ytterligare information

Varumärke

Eucerin

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Eucerin Elasticy Eye Cream Spf15 15 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram