Rea!

Everyday Baby Bitring Silikon Soft Yellow 1 st

  • Silikon bitring
  • Mjuk och gul
  • Perfekt för bebisar

Everyday Baby Bitring Silikon Soft Yellow är en mjuk och gul bitring tillverkad av silikon. Denna bitring är perfekt för bebisar att tugga på under tandningsperioden. Den är tillverkad av säkert och giftfritt material som är skonsamt för barnets tandkött. Bitringen är utformad för att vara lätt att greppa och har en behaglig konsistens som hjälper till att lindra obehag och smärta i barnets mun. Den är också lätt att rengöra och kan steriliseras för att hålla den ren och hygienisk. Med Everyday Baby Bitring Silikon Soft Yellow kan du ge ditt barn en trygg och bekväm bitring som hjälper till att lindra obehag under tandningsperioden.

59.00kr

  • ✅ Tillverkad av mjuk silikon för bekväm tuggning

  • ✅ Designad för att lindra obehag vid tandvärk hos spädbarn

  • ✅ Lätt att greppa och hålla för små händer

  • ✅ BPA-fri och säker för barn att använda

  • ✅ Färgglad och attraktiv för att stimulera barnets sinnen

Beskrivning

Everyday Baby Bitring Silikon Soft Yellow - En perfekt bitring för ditt barn

Everyday Baby Bitring Silikon Soft Yellow är en fantastisk produkt som är utformad för att hjälpa ditt barn under tandningsperioden. Denna bitring är tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial som är säkert för ditt barn att använda. Den har en mjuk och behaglig yta som är skonsam mot barnets känsliga tandkött.

Fördelar med Everyday Baby Bitring Silikon Soft Yellow

Denna bitring har flera fördelar som gör den till ett utmärkt val för ditt barn: 1. Lindrar obehag under tandning: Bitringen är utformad för att ge lindring och minska obehag när ditt barns tänder växer fram. Den ger en skön massageeffekt på barnets tandkött och hjälper till att minska svullnad och irritation. 2. Säker att använda: Everyday Baby Bitring Silikon Soft Yellow är tillverkad av BPA-fri och ftalatfri silikon, vilket gör den säker för ditt barn att använda. Du kan vara trygg i vetskapen om att ditt barn inte kommer att utsättas för skadliga kemikalier. 3. Lätt att greppa: Bitringen har en ergonomisk design som gör den enkel att greppa för ditt barn. Den är utformad med små handtag som är lätta att hålla i och ger ditt barn möjlighet att utforska och utveckla sina finmotoriska färdigheter. 4. Attraktiv design: Everyday Baby Bitring Silikon Soft Yellow har en vacker gul färg som tilltalar barnets sinnen. Den är utformad med olika texturer och mönster som ger extra stimulans för ditt barns tandsprickning.

Hur man använder Everyday Baby Bitring Silikon Soft Yellow

För att använda bitringen, låt ditt barn hålla i den och låt dem själva utforska och bita på den. Se till att bitringen är ren innan användning och rengör den regelbundet med varmt vatten och mild tvål. Undvik att koka bitringen eller använda starka kemikalier för rengöring.

Slutsats

Everyday Baby Bitring Silikon Soft Yellow är en utmärkt produkt som hjälper till att lindra obehag under tandning för ditt barn. Den är säker att använda och har en attraktiv design som tilltalar barnets sinnen. Ge ditt barn den bästa möjliga lindringen under tandningsperioden med denna fantastiska bitring.

Ytterligare information

Varumärke

Everyday Baby

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Everyday Baby Bitring Silikon Soft Yellow 1 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram