Rea!

Five Oceans Hand Lotion Amber & Wildflower 500 ml

  • Naturlig
  • Fuktgivande
  • Aromatisk

Five Oceans Hand Lotion Amber Wildflower är en naturlig och fuktgivande handlotion som ger näring åt torra händer. Med sin aromatiska doft av amber och vilda blommor ger denna handlotion en behaglig upplevelse för dina sinnen. Med en volym på 500 ml räcker den länge och är perfekt för daglig användning. Ge dina händer den omsorg de förtjänar med denna härliga handlotion.

167.00kr

  • ✅ Five Oceans Hand Lotion Amber Wildflower är en hudvårdsprodukt.

  • ✅ Produkten är en handlotion som vårdar torra händer.

  • ✅ Handlotionen har en doft av amber och vilda blommor.

  • ✅ Förpackningen innehåller 500 ml handlotion.

  • ✅ Five Oceans Hand Lotion är tillgänglig på Apohem.se.

Beskrivning

Five Oceans Hand Lotion - Amber Wildflower 500 ml

Five Oceans Hand Lotion - Amber Wildflower är en högkvalitativ handlotion som är speciellt utformad för att återfukta och vårda torra händer. Med en generös mängd på 500 ml får du en långvarig och effektiv lösning för att bekämpa torrhet och ge dina händer den omsorg de förtjänar.

Fuktgivande och närande formula

Denna handlotion är berikad med en fuktgivande och närande formula som hjälper till att återställa hudens naturliga fuktbalans. Den absorberas snabbt och lämnar inga kladdiga rester, vilket gör den perfekt för daglig användning. Med regelbunden användning kan du förvänta dig mjukare och smidigare händer.

Naturliga ingredienser

Five Oceans Hand Lotion - Amber Wildflower innehåller naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden. Den är fri från parabener och andra skadliga kemikalier, vilket gör den lämplig för alla hudtyper, även de mest känsliga. Ingredienser som aloe vera och sheasmör hjälper till att lugna och återfukta huden, samtidigt som de ger näring och skyddar.

Långvarig effekt

Med en generös mängd på 500 ml får du en handlotion som räcker länge. Du behöver bara en liten mängd för att täcka båda händerna, vilket gör produkten ekonomisk och hållbar. Den praktiska pumpflaskan gör det enkelt att dosera rätt mängd lotion varje gång.

Användning

Applicera Five Oceans Hand Lotion - Amber Wildflower på rena och torra händer. Massera försiktigt in lotionen tills den är helt absorberad. Använd vid behov, särskilt efter att ha tvättat händerna eller när huden känns torr och stram.

Sammanfattning

Five Oceans Hand Lotion - Amber Wildflower är en högkvalitativ handlotion som återfuktar och vårdar torra händer. Med en fuktgivande och närande formula, naturliga ingredienser och långvarig effekt är denna handlotion ett utmärkt val för att ge dina händer den omsorg de behöver. Applicera den regelbundet för att uppnå mjukare och smidigare händer. Beställ din Five Oceans Hand Lotion - Amber Wildflower 500 ml idag och njut av dess fördelar.

Ytterligare information

Varumärke

five Oceans

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Five Oceans Hand Lotion Amber & Wildflower 500 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram