Rea!

HAAN Carrot Kick Hand Cream Refill 150 ml

  • Naturlig
  • Återfuktande
  • 150 ml

Haan Carrot Kick Hand Cream Refill är en naturlig och återfuktande handkräm. Med sin praktiska storlek på 150 ml är den perfekt att ha med sig överallt. Denna handkräm är speciellt framtagen för att återfukta torra händer och lämnar dem mjuka och smidiga. Den innehåller ingredienser som är skonsamma mot huden och ger en fräsch doft av morot. Haan Carrot Kick Hand Cream Refill är ett utmärkt val för dig som vill ta hand om dina händer på ett naturligt sätt.

159.00kr

  • ✅ Återfuktande handkräm med morotsextrakt och sheasmör.

  • ✅ Ekologisk och vegansk produkt.

  • ✅ Innehåller 150 ml handkräm.

  • ✅ Passar för torra och nariga händer.

  • ✅ Praktisk refill-förpackning för minskad miljöpåverkan.

Beskrivning

Haan Carrot Kick Hand Cream Refill - Återfuktande handkräm med morotsextrakt

Haan Carrot Kick Hand Cream Refill är en högkvalitativ handkräm som är speciellt utformad för att återfukta och vårda torra händer. Med sin unika formula berikad med morotsextrakt och andra närande ingredienser, ger denna handkräm näring åt huden och hjälper till att återställa dess naturliga fuktbalans.

Fördelar med Haan Carrot Kick Hand Cream Refill

- Intensiv återfuktning: Haan Carrot Kick Hand Cream Refill är utformad för att ge intensiv återfuktning till torra och nariga händer. Den tränger snabbt in i huden och lämnar den mjuk och smidig. - Morotsextrakt: Morotsextrakt är känt för sina antioxidativa egenskaper och sin förmåga att främja hudens hälsa. Det hjälper till att skydda huden mot skador från fria radikaler och bidrar till att bevara dess ungdomliga utseende. - Lätt och snabbabsorberande formula: Denna handkräm har en lätt och snabbabsorberande formula som inte lämnar någon kladdig eller fet känsla på huden. Det gör det enkelt att använda den när som helst under dagen. - Miljövänlig refillförpackning: Haan Carrot Kick Hand Cream Refill levereras i en miljövänlig förpackning som är enkel att använda och minskar onödig plastavfall. Genom att välja denna refillförpackning bidrar du till att minska din miljöpåverkan.

Användning

Applicera Haan Carrot Kick Hand Cream Refill på rena och torra händer. Massera försiktigt in krämen tills den är helt absorberad. Använd vid behov, särskilt efter att ha tvättat händerna eller när huden känns torr och stram.

Sammanfattning

Haan Carrot Kick Hand Cream Refill är en effektiv och återfuktande handkräm som hjälper till att vårda och skydda torra händer. Med sin unika formula berikad med morotsextrakt ger den näring åt huden och återställer dess naturliga fuktbalans. Dess lätta och snabbabsorberande formula gör den enkel att använda när som helst under dagen. Välj den miljövänliga refillförpackningen för att minska din miljöpåverkan. Ge dina händer den omsorg de förtjänar med Haan Carrot Kick Hand Cream Refill.

Ytterligare information

Varumärke

HAAN

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”HAAN Carrot Kick Hand Cream Refill 150 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram