Rea!

Haga Optik Blåljusglasögon Jakarta E-läsglas +1,5

  • Högkvalitativa
  • Blåljusglasögon
  • Effektivt skydd

Blåljusglasögon är en typ av glasögon som är utformade för att skydda ögonen mot skadligt blått ljus som avges av elektroniska enheter som datorer, smartphones och TV-skärmar. Dessa glasögon är tillverkade med högkvalitativa material och har en speciell beläggning som filtrerar bort det skadliga blåa ljuset. Genom att använda blåljusglasögon kan man minska ögontrötthet, huvudvärk och sömnproblem som kan uppstå på grund av överexponering för blått ljus. Haga Optik Jakarta E-läsglasögon är ett exempel på blåljusglasögon som erbjuder effektivt skydd och samtidigt ger en klar och skarp syn. Dessa glasögon är perfekta för personer

174.00kr

  • ✅ Skyddar ögonen mot skadligt blått ljus

  • ✅ Designade för att minska ögontrötthet och huvudvärk

  • ✅ Tillverkade av högkvalitativa material för långvarig användning

  • ✅ Passar både män och kvinnor med olika ansiktsformer

  • ✅ Perfekta för användning framför datorskärmar och smartphones

Beskrivning

Haga Optik Blåljusglasögon Jakarta E-läsglas 1,5

Haga Optik Blåljusglasögon Jakarta E-läsglas 1,5 är en högkvalitativ produkt som erbjuder ett effektivt skydd mot skadligt blått ljus från digitala skärmar. Dessa läsglasögon är speciellt utformade för att minska ögonbelastning och trötthet som kan uppstå vid långvarig exponering för skärmar.

Effektivt skydd mot blått ljus

Med Haga Optik Blåljusglasögon Jakarta E-läsglas 1,5 kan du vara säker på att dina ögon skyddas mot det skadliga blåa ljuset som avges av datorskärmar, smartphones och andra digitala enheter. Genom att filtrera bort det blåa ljuset minskar dessa glasögon risken för ögonbesvär som torra ögon, huvudvärk och sömnstörningar.

Högkvalitativ design och material

Haga Optik Blåljusglasögon Jakarta E-läsglas 1,5 är tillverkade med fokus på både funktionalitet och stil. Glasögonens bågar är tillverkade av hållbara material som garanterar långvarig användning. Den ergonomiska designen säkerställer en bekväm passform och minskar trycket på näsan och öronen.

Perfekt för daglig användning

Dessa blåljusglasögon är perfekta för personer som spenderar mycket tid framför digitala skärmar. Oavsett om du arbetar på kontoret, studerar eller bara njuter av din favoritserie på Netflix, kommer Haga Optik Blåljusglasögon Jakarta E-läsglas 1,5 att ge dig den extra skyddsnivå du behöver för att undvika ögonbesvär.

Sammanfattning

Haga Optik Blåljusglasögon Jakarta E-läsglas 1,5 är den perfekta lösningen för att skydda dina ögon mot skadligt blått ljus från digitala skärmar. Med sin högkvalitativa design och material erbjuder dessa glasögon både funktionalitet och stil. Använd dem dagligen för att minska ögonbelastning och trötthet och njut av en bekväm och skyddad upplevelse framför skärmen.

Ytterligare information

Varumärke

Haga Optik

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Haga Optik Blåljusglasögon Jakarta E-läsglas +1,5”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram