Rea!

Haga Optik Rio Guldmetall Gul Spegellins

  • Haga Optik
  • Rio
  • Guldmetall

Haga Optik Rio är ett par solglasögon med en elegant design i guldmetall. Dessa solglasögon har gul spegellins som ger ett modernt och trendigt utseende. Med högkvalitativa material och UV-skyddade linser skyddar dessa solglasögon dina ögon mot skadliga solstrålar samtidigt som de ger en stilfull look. Perfekta för att komplettera din outfit och ge dig ett snyggt och skyddande tillbehör under soliga dagar.

52.00kr

  • ✅ Haga Optik Rio solglasögon är tillverkade i guldmetall.

  • ✅ Solglasögonen har en gul spegellins.

  • ✅ Produkten finns att köpa på Apohem.se.

  • ✅ Haga Optik Rio solglasögon är av hög kvalitet.

  • ✅ Solglasögonen ger ett modernt och trendigt utseende.

Beskrivning

Haga Optik Rio - Guldmetall med Gul Spegellins

Haga Optik Rio är ett par solglasögon som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin guldmetallram och gul spegellins är dessa solglasögon perfekta för att skydda dina ögon samtidigt som du ser trendig ut.

Stil och design

Med sin guldmetallram ger Haga Optik Rio solglasögonen en elegant och sofistikerad look. Den guldiga färgen ger ett lyxigt intryck och passar perfekt för både vardagsbruk och speciella tillfällen. Solglasögonens form är tidlös och passar de flesta ansiktsformer.

Spegellins med gul ton

Solglasögonens guldfärgade spegellins ger inte bara ett modernt utseende utan har också praktiska fördelar. Den gula tonen minskar bländning och ger en klarare syn i starkt ljus. Dessutom skyddar linsen dina ögon från skadliga UV-strålar.

Komfort och hållbarhet

Haga Optik Rio solglasögon är inte bara snygga utan också bekväma att bära. Med sina justerbara näskuddar och böjbara skalmar kan du anpassa passformen efter dina behov. Solglasögonen är också tillverkade av högkvalitativa material som är hållbara och tåliga.

Varför välja Haga Optik Rio solglasögon?

- Stilfull design med guldmetallram - Gul spegellins för minskad bländning och UV-skydd - Justerbara näskuddar och böjbara skalmar för optimal passform - Högkvalitativa material för hållbarhet och tålighet Sammanfattningsvis är Haga Optik Rio solglasögon ett utmärkt val för dig som vill ha både stil och skydd för dina ögon. Med sin guldmetallram och gul spegellins kommer dessa solglasögon att ge dig en trendig look samtidigt som de skyddar dina ögon från skadliga UV-strålar. Välj Haga Optik Rio och njut av både stil och komfort!

Ytterligare information

Varumärke

Haga Eyewear

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Haga Optik Rio Guldmetall Gul Spegellins”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram