Rea!

Hyalofemme Vaginal Fuktgivande Gel & Applikatorer 10 st

  • Vaginal fuktgivande gel
  • Hyalofemme
  • 10 st applikatorer

Hyalofemme vaginal fuktgivande gel är en produkt som speciellt utvecklats för att lindra klåda i underlivet. Med hjälp av 10 st applikatorer kan du enkelt applicera gelen direkt på det drabbade området. Produkten är skonsam och hjälper till att återfukta och lugna huden. Med Hyalofemme kan du få lindring och en behagligare känsla i underlivet.

152.00kr

  • ✅ Hjälper till att lindra klåda i underlivet

  • ✅ Innehåller fuktgivande hyaluronsyra för ökad komfort

  • ✅ Levereras med 10 praktiska applikatorer för enkel användning

  • ✅ Skonsam och mild gel som är lämplig för daglig användning

  • ✅ Utvecklad för att återställa och balansera den naturliga fuktigheten

Beskrivning

Hyalofemme Vaginal Fuktgivande Gel Applikatorer - För lindring av klåda i underlivet

Hyalofemme Vaginal Fuktgivande Gel Applikatorer är en produkt som är speciellt utformad för att lindra klåda i underlivet. Denna gel är framtagen för att ge fukt och återställa balansen i den känsliga vaginala miljön.

Varför välja Hyalofemme Vaginal Fuktgivande Gel Applikatorer?

Om du upplever klåda i underlivet kan det vara ett tecken på att den naturliga fuktbalansen har rubbats. Hyalofemme Vaginal Fuktgivande Gel Applikatorer kan hjälpa till att återställa denna balans och ge lindring från obehag. Gelen innehåller hyaluronsyra, som är en naturlig substans som finns i kroppen och har förmågan att binda fukt. Genom att applicera gelen med hjälp av de medföljande applikatorerna kan du enkelt och bekvämt återfukta det vaginala området.

Hur fungerar Hyalofemme Vaginal Fuktgivande Gel Applikatorer?

Hyalofemme Vaginal Fuktgivande Gel Applikatorer är enkel att använda. Du fyller applikatorn med gelen och för in den i slidan. Genom att trycka på applikatorn sprids gelen jämnt i hela det vaginala området. Gelen hjälper till att återfukta och lugna den irriterade huden, samtidigt som den återställer den naturliga fuktbalansen. Den kan användas dagligen eller vid behov för att lindra klåda och obehag.

Fördelar med Hyalofemme Vaginal Fuktgivande Gel Applikatorer

- Lindrar klåda i underlivet - Återfuktar och återställer fuktbalansen - Enkel att använda med medföljande applikatorer - Innehåller hyaluronsyra för optimal fuktgivning - Kan användas dagligen eller vid behov

Sammanfattning

Hyalofemme Vaginal Fuktgivande Gel Applikatorer är en produkt som är utformad för att lindra klåda i underlivet. Med hjälp av hyaluronsyra återfuktar och återställer gelen den naturliga fuktbalansen i det vaginala området. Den är enkel att använda och kan användas dagligen eller vid behov för att ge lindring och komfort.

Ytterligare information

Varumärke

Hyalofemme

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hyalofemme Vaginal Fuktgivande Gel & Applikatorer 10 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram