Rea!

I LOVE Wellness Hand Wash Energy Orange & Bergamot 500 ml

  • Naturlig
  • Handtvål
  • Energi och doft

I Love Wellness Hand Wash Energy är en naturlig handtvål som ger en uppfriskande energikick till dina händer. Med en härlig doft av apelsin och bergamott får du en skön och uppiggande upplevelse varje gång du tvättar händerna. Denna handtvål är skonsam mot huden och rengör effektivt utan att torka ut. Med en storlek på 500 ml räcker den länge och blir en perfekt tillskott till ditt badrum eller kök. Ge dina händer en extra boost av energi och njut av den underbara doften med I Love Wellness Hand Wash Energy.

47.00kr

  • ✅ Ekologisk handtvål med energigivande doft av apelsin och bergamott

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för skonsam rengöring och återfuktning

  • ✅ Volym: 500 ml för långvarig användning

  • ✅ Tillverkad av I Love Wellness, ett välkänt varumärke inom hudvård

  • ✅ Passar perfekt för att ge händerna en energikick under dagen

Beskrivning

I Love Wellness Hand Wash Energy Orange Bergamot 500 ml - För fräscha och energigivande händer

I Love Wellness Hand Wash Energy Orange Bergamot är en härligt doftande handtvål som ger dig en uppfriskande och energigivande upplevelse varje gång du tvättar händerna. Med sin unika formula och naturliga ingredienser tar denna handtvål hand om din hud samtidigt som den rengör effektivt.

Naturliga ingredienser för skonsam rengöring

Denna handtvål är berikad med naturliga ingredienser som tar hand om din hud på bästa möjliga sätt. Orange och bergamottolja ger en frisk och uppiggande doft samtidigt som de har en lugnande effekt på sinnet. Dessa naturliga oljor har även antibakteriella egenskaper som hjälper till att hålla dina händer rena och fräscha.

Fuktgivande och vårdande egenskaper

I Love Wellness Hand Wash Energy Orange Bergamot innehåller även återfuktande och vårdande ingredienser som hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans. Aloe vera-extrakt och glycerin ger näring åt huden och gör den mjuk och smidig. Dina händer kommer att kännas återfuktade och väl omhändertagna efter varje tvätt.

Effektiv rengöring utan att torka ut huden

Denna handtvål är skonsam mot huden och rengör effektivt utan att torka ut den. Den löddrar lätt och tar bort smuts och bakterier på ett skonsamt sätt. Du kan använda den dagligen utan att behöva oroa dig för att din hud blir torr eller stram.

En energigivande doftupplevelse

Med sin härliga doft av orange och bergamott ger I Love Wellness Hand Wash Energy Orange Bergamot dig en energigivande start på dagen eller en uppfriskande stund mitt på dagen. Doften sprider sig i badrummet och ger en känsla av välbefinnande och fräschhet.

Sammanfattning

I Love Wellness Hand Wash Energy Orange Bergamot är en handtvål som ger dig en fräsch och energigivande upplevelse varje gång du tvättar händerna. Med sina naturliga ingredienser och vårdande egenskaper tar den hand om din hud samtidigt som den rengör effektivt. Doften av orange och bergamott ger en härlig doftupplevelse och sprider en känsla av fräschhet och välbefinnande. Ge dina händer det de förtjänar med denna fantastiska handtvål.

Ytterligare information

Varumärke

I LOVE Wellness

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”I LOVE Wellness Hand Wash Energy Orange & Bergamot 500 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram