IDUN Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Extra Light 50 ml

  • Naturlig
  • Fuktgivande
  • Lätt täckning

Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream är en naturlig och fuktgivande BB/CC-kräm som ger en lätt täckning. Med sin extra ljusa nyans passar den perfekt för dig med ljus hy. Denna kräm är framtagen för att ge en jämn och naturlig hudton samtidigt som den återfuktar huden. Den lätta formulan gör att den smälter in i huden och ger en fräsch och naturlig look. Perfekt för dig som vill ha en naturlig och fräsch bas för din sminkning.

189.00kr

  • ✅ Ger fukt och täckning för en naturlig look.

  • ✅ Innehåller mineraler som vårdar och skyddar huden.

  • ✅ Passar extra ljus hudton.

  • ✅ Lätt formula som smälter in i huden.

  • ✅ Skyddar mot solens skadliga strålar med SPF 15.

Beskrivning

Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Extra Light 50 ml - En perfekt bas för din hud

Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Extra Light är en fantastisk produkt som ger din hud en naturlig och fräsch look. Denna färgade dagkräm är perfekt för dig som vill ha en lätt täckning och samtidigt återfukta din hud.

Fördelarna med Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream

Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Extra Light är berikad med naturliga ingredienser som är skonsamma mot din hud. Denna dagkräm ger en jämn och naturlig ton samtidigt som den återfuktar och skyddar huden.

En lätt täckning för en naturlig look

Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Extra Light ger en lätt täckning som jämnar ut hudtonen och döljer mindre ojämnheter. Den ger en naturlig look utan att kännas tung eller kakig på huden.

Återfuktar och skyddar huden

Denna dagkräm är berikad med återfuktande ingredienser som hjälper till att bevara hudens fuktbalans. Den innehåller även antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler och förebygger ålderstecken.

Passar extra ljus hudton

Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Extra Light är speciellt framtagen för dig med extra ljus hudton. Den ger en subtil färg som smälter in perfekt med din naturliga hudton och ger dig en fräsch och strålande look.

Användning

Applicera Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Extra Light på rengjord hud. Massera in krämen jämnt över ansikte och hals. Du kan använda den ensam eller som en bas under din vanliga foundation för extra täckning.

Sammanfattning

Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Extra Light är en perfekt produkt för dig som vill ha en naturlig och fräsch look. Den ger en lätt täckning, återfuktar och skyddar huden samtidigt som den passar extra ljus hudton. Ge din hud den bästa vården och se fantastisk ut med denna färgade dagkräm från Idun Minerals.

Ytterligare information

Varumärke

IDUN Minerals

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”IDUN Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Extra Light 50 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram