IDUN Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Light 50 ml

  • Naturlig
  • Fuktgivande
  • Lätt täckning

Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream är en naturlig och fuktgivande BB/CC-kräm som ger en lätt täckning. Den är perfekt för dig som vill ha en naturlig och fräsch look utan att använda en tung foundation. Krämen är lätt att applicera och ger huden en jämn och strålande finish. Med sin lätta formula ger den även en behaglig känsla på huden och håller den återfuktad under hela dagen. Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream är ett utmärkt val för dig som vill ha en naturlig och fräsch bas för din sminkrutin.

155.00kr

  • ✅ Len färgad dagkräm med återfuktande egenskaper

  • ✅ Innehåller mineraler som ger en naturlig lyster

  • ✅ Skyddar huden mot solens skadliga strålar (SPF 15)

  • ✅ Passar perfekt för ljusare hudtoner

  • ✅ Ger en jämn och naturlig täckning för en fräsch look

Beskrivning

Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Light 50 ml - En perfekt bas för din hud

Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Light är en fantastisk produkt som ger din hud en naturlig och fräsch look. Denna färgade dagkräm är perfekt för dig som vill ha en lätt täckning och samtidigt återfukta din hud.

Fördelarna med Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Light

Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Light är berikad med naturliga ingredienser som är skonsamma mot din hud. Denna dagkräm ger en jämn och naturlig ton samtidigt som den återfuktar och skyddar din hud mot yttre påfrestningar.

Enkel applicering och långvarig effekt

Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Light är lätt att applicera och ger en jämn täckning. Den smälter in i huden och ger en naturlig lyster. Dessutom har denna dagkräm en långvarig effekt, vilket gör att du kan känna dig fräsch och snygg hela dagen.

Perfekt för alla hudtyper

Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Light är lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Den är dermatologiskt testad och innehåller inga parabener eller andra skadliga ämnen. Du kan vara säker på att din hud får den bästa vård och skydd med denna produkt.

Varför välja Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Light?

- Ger en naturlig och fräsch look - Återfuktar och skyddar huden - Lätt att applicera och ger en jämn täckning - Passar alla hudtyper, inklusive känslig hud - Innehåller inga skadliga ämnen

Slutsats

Idun Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Light är den perfekta basen för din hud. Med dess naturliga ingredienser och långvariga effekt kommer din hud att se fräsch och strålande ut hela dagen. Välj denna produkt för att ge din hud den bästa vård och skydd.

Ytterligare information

Varumärke

IDUN Minerals

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”IDUN Minerals Len Tinted Moisturizing Day Cream Light 50 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram