Rea!

Imse Face Wipes Tvättlappar EKO Pastel Hoop 3 st

  • Ekologiska tvättlappar
  • Imse Face Wipes
  • 3-pack

Imse Face Wipes är ekologiska tvättlappar som är perfekta för sminkborttagning. Dessa tvättlappar är tillverkade av högkvalitativt material och är skonsamma mot huden. Med Imse Face Wipes kan du enkelt och effektivt ta bort smink och orenheter från ansiktet. Dessa tvättlappar kommer i en praktisk 3-pack, vilket gör dem perfekta att ha med sig på resor eller för daglig användning. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Imse Face Wipes.

152.00kr

  • ✅ Ekologiska tvättlappar för sminkborttagning

  • ✅ Tillverkade av miljövänliga material

  • ✅ Mjuka och skonsamma mot huden

  • ✅ Effektivt tar bort smink och orenheter

  • ✅ Praktiskt förpackning med 3 tvättlappar

Beskrivning

Imse Face Wipes Tvättlappar Eko Pastel Hoop - Effektiv och skonsam sminkborttagning

Imse Face Wipes Tvättlappar Eko Pastel Hoop är en fantastisk produkt för dig som vill ha en effektiv och skonsam sminkborttagning. Dessa tvättlappar är tillverkade av ekologisk bomull och är perfekta för daglig användning.

Effektiv sminkborttagning

Imse Face Wipes Tvättlappar är speciellt utformade för att effektivt ta bort smink och orenheter från huden. De är tillverkade av mjuk och skonsam ekologisk bomull som inte irriterar huden. Med hjälp av dessa tvättlappar kan du enkelt och snabbt ta bort sminket utan att behöva använda starka kemikalier eller tvål.

Skonsam mot huden

Imse Face Wipes Tvättlappar är skonsamma mot huden och passar alla hudtyper, inklusive känslig hud. De är fria från parfym och andra irriterande ämnen som kan orsaka hudirritation. Med dessa tvättlappar kan du vara säker på att din hud får den omsorg den förtjänar.

Ekologiskt och miljövänligt val

Imse Face Wipes Tvättlappar är tillverkade av ekologisk bomull, vilket gör dem till ett miljövänligt val. Genom att välja dessa tvättlappar bidrar du till att minska användningen av engångsprodukter och därmed minska miljöpåverkan.

Användning

Användningen av Imse Face Wipes Tvättlappar är enkel. Fukta tvättlappen med vatten och använd den för att försiktigt ta bort sminket från ansiktet. Tvättlapparna kan tvättas och återanvändas, vilket gör dem både ekonomiska och hållbara.

Sammanfattning

Imse Face Wipes Tvättlappar Eko Pastel Hoop är en utmärkt produkt för dig som vill ha en effektiv och skonsam sminkborttagning. Dessa tvättlappar är tillverkade av ekologisk bomull och är skonsamma mot huden. Genom att välja dessa tvättlappar gör du även ett miljövänligt val. Användningen är enkel och tvättlapparna kan återanvändas, vilket gör dem både ekonomiska och hållbara. Prova Imse Face Wipes Tvättlappar och upplev den skonsamma och effektiva sminkborttagningen själv!

Ytterligare information

Varumärke

Imse

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Imse Face Wipes Tvättlappar EKO Pastel Hoop 3 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram