Rea!

Inuwet Cute Bunny Lip Balm Green Apple 3,5 g

  • Naturlig
  • Fuktgivande
  • Söt design

Inuwet Cute Bunny Lip Balm är en naturlig och fuktgivande läppbalsam med en söt design. Med en doft av grönt äpple ger detta läppbalsam dina läppar den vård de behöver samtidigt som det ger en fräsch känsla. Perfekt för att hålla läpparna mjuka och återfuktade hela dagen. Med Inuwet Cute Bunny Lip Balm får du både effektiv vård och en rolig och gullig produkt.

49.00kr

  • ✅ Inuwet Cute Bunny Lip Balm Green Apple är en läppbalsam.

  • ✅ Produkten väger 35 g.

  • ✅ Läppbalsamet har en doft av grönt äpple.

  • ✅ Inuwet Cute Bunny Lip Balm Green Apple är söt och gullig.

  • ✅ Produkten är avsedd för ansiktsvård och hudvård.

Beskrivning

Inuwet Cute Bunny Lip Balm - Green Apple 35 g

Inuwet Cute Bunny Lip Balm är en populär produkt inom ansiktsvård och läppvård. Med sin söta design och härliga doft av grönt äpple är detta läppbalsam ett måste för alla som vill ha mjuka och välmående läppar.

Fuktgivande läppbalsam

Detta läppbalsam är speciellt utformat för att ge intensiv återfuktning till torra och spruckna läppar. Den unika sammansättningen av ingredienser, inklusive naturliga oljor och sheasmör, hjälper till att mjukgöra och vårda läpparna på djupet.

Söt och praktisk design

Inuwet Cute Bunny Lip Balm kommer i en söt förpackning i form av en liten kanin. Den kompakta storleken gör det enkelt att ha med sig läppbalsamet överallt, så att du alltid kan ha mjuka och välmående läppar oavsett var du befinner dig.

Grönt äpple doft

Doften av grönt äpple ger en fräsch och uppfriskande känsla varje gång du applicerar läppbalsamet. Den behagliga doften gör det till en fröjd att använda produkten och ger en extra touch av lyx till din dagliga hudvårdsrutin.

Användning

Applicera Inuwet Cute Bunny Lip Balm på läpparna vid behov, särskilt när de känns torra eller spruckna. Massera försiktigt in läppbalsamet tills det absorberas helt. Upprepa vid behov under dagen för att bibehålla mjuka och välmående läppar.

Sammanfattning

Inuwet Cute Bunny Lip Balm - Green Apple 35 g är en fuktgivande och väldoftande läppbalsam som hjälper till att vårda och skydda dina läppar. Med sin söta design och praktiska storlek är det en perfekt produkt att ha med sig överallt. Ge dina läppar den omsorg de förtjänar med detta fantastiska läppbalsam.

Ytterligare information

Varumärke

Inuwet

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Inuwet Cute Bunny Lip Balm Green Apple 3,5 g”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram