IsaDora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation Almond 10 g

  • Naturlig foundation
  • Isadora Nature Enhanced
  • Almond, 10 g

Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation är en naturlig foundation från Isadora. Den kommer i nyansen Almond och innehåller 10 g produkt. Denna foundation ger en jämn och felfri täckning samtidigt som den vårdar och återfuktar huden. Den är lätt att applicera och ger en naturlig finish. Perfekt för dig som vill ha en naturlig look med en foundation som är skonsam mot huden.

159.00kr

  • ✅ Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation Almond 10 g

    är en basfoundation för en felfri hud.
  • ✅ Ger en naturlig och jämn täckning med en matt finish.

  • ✅ Innehåller vårdande ingredienser som vårdar och skyddar huden.

  • ✅ Lätt att applicera och ger en långvarig effekt.

  • ✅ Passar alla hudtyper och är dermatologiskt testad.

Beskrivning

Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation - Almond 10 g

Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation är en högkvalitativ basprodukt som ger dig en felfri och naturlig look. Med sin innovativa formula och vackra nyans i Almond, är denna foundation perfekt för dig som vill ha en jämn och strålande hudton.

Fördelar med Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation

- Jämnar ut hudtonen: Denna foundation är speciellt utformad för att jämna ut ojämnheter och ge en perfekt hudton. Den täcker effektivt blemmor, rodnad och andra ojämnheter, vilket ger dig en slät och felfri yta. - Naturlig finish: Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation ger en naturlig och fräsch finish. Den smälter in i huden och ger en mjuk och naturlig look, utan att se kakig eller tung ut. - Lätt och bekväm: Denna foundation är lätt och bekväm att bära. Den känns inte tung eller kladdig på huden, vilket gör att du kan bära den bekvämt hela dagen. - Långvarig: Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation är långvarig och håller hela dagen. Du behöver inte oroa dig för att den ska smälta bort eller försvinna under dagen.

Användning av Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation

1. Förbered din hud genom att rengöra och återfukta den ordentligt. 2. Applicera en primer för att förbereda huden och förlänga hållbarheten på din foundation. 3. Använd en foundationborste eller svamp för att applicera Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation på huden. Börja i mitten av ansiktet och arbeta utåt för en jämn applicering. 4. Bygg upp täckningen efter behov genom att applicera mer foundation på områden som behöver extra täckning. 5. Avsluta med att använda en lätt puder för att fixera och matta ner foundationen.

Varför välja Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation?

Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation är ett utmärkt val för dig som vill ha en naturlig och felfri look. Dess innovativa formula och vackra nyans i Almond ger dig en jämn och strålande hudton. Dessutom är den lätt, bekväm och långvarig, vilket gör den perfekt för daglig användning. Så ge din hud den bästa behandlingen med Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation - Almond 10 g och upplev en felfri och naturlig look varje dag!

Ytterligare information

Varumärke

IsaDora

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”IsaDora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation Almond 10 g”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram