IsaDora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation Natural Ivory 10 g

  • Naturlig täckning
  • Isadora foundation
  • Kompakt formula

Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation är en populär foundation som ger en naturlig täckning. Med sin kompakta formula är den enkel att applicera och ger ett jämnt och felfritt resultat. Denna foundation är perfekt för dig som vill ha en naturlig look och samtidigt täcka ojämnheter i huden. Med Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation får du en vacker och hållbar bas för din sminkning.

159.00kr

  • ✅ Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation

    är en basfoundation.
  • ✅ Produkten har en naturlig nyans i "Natural Ivory".

  • ✅ Innehåller 10 g foundation i varje förpackning.

  • ✅ Ger en felfri och jämn hudton.

  • ✅ Passar perfekt för daglig användning.

Beskrivning

Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation - Naturlig elfenbensnyans

Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation är en fantastisk produkt som ger dig en naturlig och felfri bas för din makeup. Denna foundation är perfekt för dig som vill ha en jämn och strålande hudton utan att kompromissa med naturliga ingredienser.

Naturliga ingredienser för en hälsosam hud

En av de bästa egenskaperna hos Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation är dess användning av naturliga ingredienser. Denna foundation är berikad med växtextrakt och mineraler som hjälper till att vårda och skydda din hud samtidigt som den ger en perfekt täckning.

Felfri täckning och långvarig effekt

Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation ger en felfri täckning som håller hela dagen. Den är lätt att applicera och ger en jämn och naturlig finish. Dess kompakta formula gör den perfekt att ha med sig i handväskan för snabba touch-ups under dagen.

En bred nyanspalett för alla hudtoner

Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation finns i ett brett utbud av nyanser för att passa alla hudtoner. Oavsett om du har en ljus eller mörk hudton kommer du att kunna hitta en nyans som passar dig perfekt. Den naturliga elfenbensnyansen är idealisk för de med ljusare hudtoner.

Varför välja Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation?

- Naturliga ingredienser för en hälsosam hud - Felfri täckning och långvarig effekt - En bred nyanspalett för alla hudtoner Isadora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation är det perfekta valet för dig som vill ha en naturlig och felfri bas för din makeup. Med dess naturliga ingredienser, felfria täckning och breda nyanspalett kommer du att uppnå en strålande och vacker hudton. Prova denna fantastiska foundation idag och upptäck skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

IsaDora

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”IsaDora Nature Enhanced Flawless Compact Foundation Natural Ivory 10 g”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram