La Provencale Bio Water Of Purity Micellar 400 ml

  • Naturlig
  • Micellär
  • 400 ml

La Provençale Bio Water of Purity Micellar är en naturlig och micellär sminkborttagning på 400 ml. Denna produkt är skonsam mot huden och tar effektivt bort smink och orenheter. Med sin naturliga formula är den perfekt för daglig användning och lämnar huden ren och fräsch. La Provençale Bio Water of Purity Micellar är ett utmärkt val för alla som vill ha en effektiv och skonsam sminkborttagning.

119.00kr

  • ✅ Ekologiskt micellärt vatten för sminkborttagning

  • ✅ Innehåller 400 ml produkt

  • ✅ Skonsam och effektiv rengöring för alla hudtyper

  • ✅ Berikad med naturliga ingredienser för att vårda huden

  • ✅ Tar bort smink och orenheter utan att torka ut huden

Beskrivning

La Provençale Bio Water of Purity Micellar - Effektiv sminkborttagning för en naturlig hudvårdsrutin

La Provençale Bio Water of Purity Micellar är en populär produkt inom sminkborttagning som erbjuder en effektiv och skonsam rengöring för din hud. Med denna produkt kan du enkelt avlägsna smink och orenheter från ditt ansikte på ett naturligt sätt.

Varför välja La Provençale Bio Water of Purity Micellar?

La Provençale Bio Water of Purity Micellar är tillverkad av naturliga ingredienser och är helt fri från parabener, silikoner och syntetiska färgämnen. Detta gör den idealisk för personer med känslig hud eller de som föredrar naturliga produkter i sin hudvårdsrutin. Produkten innehåller ekologiskt odlad olivolja från Provence, vilket ger den en unik och behaglig doft. Olivoljan är känd för sina fuktgivande och närande egenskaper, vilket gör att din hud känns mjuk och återfuktad efter användning.

Hur fungerar La Provençale Bio Water of Purity Micellar?

La Provençale Bio Water of Purity Micellar är en micellär vattenlösning som fungerar genom att attrahera och avlägsna smink och orenheter från huden. Micellerna fungerar som små magnetiska partiklar som effektivt fångar upp smink och smuts utan att torka ut eller irritera huden. För att använda produkten, applicera den på en bomullsrondell och svep försiktigt över ansiktet. Du behöver inte skölja av produkten efter användning, vilket gör den idealisk för snabb och enkel sminkborttagning, även när du är på språng.

Fördelar med La Provençale Bio Water of Purity Micellar

- Effektiv sminkborttagning: Produkten avlägsnar smink och orenheter på ett skonsamt sätt, vilket gör den perfekt för daglig användning. - Naturliga ingredienser: La Provençale Bio Water of Purity Micellar är tillverkad av naturliga ingredienser och är fri från skadliga kemikalier. - Återfuktande egenskaper: Olivoljan i produkten hjälper till att återfukta och vårda huden, vilket ger en mjuk och fräsch känsla. - Snabb och enkel användning: Produkten behöver inte sköljas av, vilket sparar tid och gör den idealisk för resor eller när du är i farten.

Sammanfattning

La Provençale Bio Water of Purity Micellar är en effektiv och naturlig sminkborttagningsprodukt som passar perfekt för personer med känslig hud eller de som föredrar naturliga produkter. Med sina återfuktande egenskaper och snabba användning är den ett utmärkt val för en naturlig hudvårdsrutin. Prova La Provençale Bio Water of Purity Micellar och upplev en ren och fräsch hud varje dag.

Ytterligare information

Varumärke

LA PROVENCALE BIO

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”La Provencale Bio Water Of Purity Micellar 400 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram