LastObject LastRound Refill 7 st

  • Hållbar
  • Återanvändbar
  • Skonsam

LastObject LastRound Refill är en hållbar och återanvändbar sminkborttagning som är skonsam mot huden. Med sitt innovativa design erbjuder den en miljövänlig alternativ till engångsprodukter. LastRound Refill kommer i en förpackning med 7 stycken runda pads som kan tvättas och återanvändas. Dessa pads är tillverkade av 100% ekologisk bomull och är perfekta för att ta bort smink och rengöra ansiktet på ett skonsamt sätt. Med LastObject LastRound Refill kan du minska ditt avfall och samtidigt ta hand om din hud på ett hållbart sätt.

69.00kr

  • ✅ Återanvändbara bomullsrondeller för sminkborttagning

  • ✅ Tillverkade av ekologiskt odlad bambu och GOTS-certifierad bomull

  • ✅ Minskar avfallet och sparar pengar på engångsprodukter

  • ✅ Kan tvättas i tvättmaskin och användas om och om igen

  • ✅ Levereras i en förpackning med 7 stycken refill-rondeller

Beskrivning

LastObject LastRound Refill - En miljövänlig sminkborttagning

LastObject LastRound Refill är en innovativ och miljövänlig produkt som är perfekt för sminkborttagning. Med dessa återanvändbara bomullsrondeller kan du enkelt och skonsamt ta bort smink utan att behöva använda engångsprodukter som bidrar till onödig avfallshantering.

Hållbarhet och kvalitet

LastObject LastRound Refill är tillverkade av högkvalitativt och hållbart material. Rondellerna är tillverkade av 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull, vilket garanterar att de är fria från skadliga kemikalier och producerade med hänsyn till miljön. Dessa rundeller är slitstarka och kan tvättas och återanvändas upp till 175 gånger, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för den miljömedvetna konsumenten.

Enkel att använda

LastObject LastRound Refill är utformade för att vara enkla att använda. De är mjuka och skonsamma mot huden samtidigt som de effektivt tar bort smink och orenheter. För att använda dem behöver du bara fukta rondellen med vatten eller sminkborttagningsmedel och försiktigt torka bort sminket. Efter användning kan du enkelt tvätta rondellerna för att återanvända dem igen.

Miljövänlig och ekonomiskt fördelaktig

Genom att använda LastObject LastRound Refill bidrar du till att minska mängden avfall som genereras av engångsprodukter. Istället för att köpa och slänga bomullsrondeller regelbundet kan du använda dessa återanvändbara rundeller och spara pengar på lång sikt. Dessutom är förpackningen för LastObject LastRound Refill tillverkad av återvunnen kartong, vilket ytterligare minskar produktens miljöpåverkan.

Sammanfattning

LastObject LastRound Refill är en miljövänlig och hållbar lösning för sminkborttagning. Med dessa återanvändbara bomullsrondeller kan du enkelt och skonsamt ta bort smink utan att bidra till onödig avfallshantering. Dessa rundeller är tillverkade av högkvalitativ ekologisk bomull och kan tvättas och återanvändas upp till 175 gånger. Genom att välja LastObject LastRound Refill gör du både en miljövänlig och ekonomiskt fördelaktig investering.

Ytterligare information

Varumärke

LastObject

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”LastObject LastRound Refill 7 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram