Rea!

Life Wear Stödstrumpa Blårandig Stl M 37-39

 • Stödstrumpor
 • Blårandig
 • Storlek M (37-39)

Stödstrumpor är ett hjälpmedel som används för att förbättra blodcirkulationen i benen. Dessa blårandiga stödstrumpor i storlek M (37-39) är designade för att ge optimalt stöd och komfort. De är tillverkade av högkvalitativt material som är skonsamt mot huden och har en perfekt passform. Stödstrumporna är idealiska för personer som lider av svullna ben, åderbråck eller som behöver extra stöd under långa perioder av stillasittande eller stående. Med dessa stödstrumpor kan du känna dig bekväm och samtidigt främja en bättre blodcirkulation i dina ben.

135.00kr

 • ✅ Life Wear stödstrumpa

  ger stöd och komfort till dina ben.
 • ✅ Tillverkad i blårandigt mönster

  för en stilfull look.
 • ✅ Storlek M (37-39)

  passar de flesta medelstora fötter.
 • ✅ Hjälper till att förbättra blodcirkulationen

  och minska svullnad och trötthet i benen.
 • ✅ Perfekt för långa arbetsdagar eller resor

  för att hålla benen fräscha och pigga.

Beskrivning

Life Wear Stödstrumpa - Blårändig, Stl M (37-39)

Life Wear Stödstrumpa är en högkvalitativ produkt som erbjuder både stil och funktion. Denna blårändiga stödstrumpa är speciellt utformad för att ge stöd och lindra trötta och svullna ben. Med en bekväm passform och ett modernt mönster är denna stödstrumpa perfekt för både vardagsbruk och speciella tillfällen.

Stöd och komfort

Life Wear Stödstrumpa är tillverkad av högkvalitativt material som ger optimalt stöd och komfort. Den är utformad för att förbättra blodcirkulationen i benen och minska svullnad och trötthet. Med rätt tryck och kompression hjälper denna stödstrumpa till att förebygga och lindra problem som åderbråck och åderbrock.

Bekväm passform

Denna stödstrumpa har en bekväm passform som gör att den sitter på plats hela dagen. Den är tillverkad av stretchigt material som anpassar sig efter benets form och ger en perfekt passform. Med en elastisk topp hålls stödstrumpan på plats utan att klämma eller skava.

Stilfull design

Life Wear Stödstrumpa har en modern och trendig design med blåränder. Den är perfekt för att bäras under byxor eller kjolar och ger en snygg touch till din outfit. Med denna stödstrumpa behöver du inte kompromissa mellan stil och komfort.

Storlek och användning

Denna stödstrumpa är i storlek M (37-39) och passar perfekt för personer med den storleken. Den kan användas både av män och kvinnor och är idealisk för personer som står eller sitter länge under dagen. Stödstrumpan kan användas både i vardagen och vid speciella tillfällen när du behöver extra stöd och komfort för dina ben. Sammanfattningsvis är Life Wear Stödstrumpa en högkvalitativ produkt som erbjuder både stil och funktion. Med sin bekväma passform, stödjande egenskaper och trendiga design är denna stödstrumpa ett utmärkt val för alla som behöver extra stöd och komfort för sina ben. Investera i denna stödstrumpa och upplev skillnaden i ditt välbefinnande och din stil.

Ytterligare information

Varumärke

Life Wear

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Life Wear Stödstrumpa Blårandig Stl M 37-39”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram