Rea!

Lindt Lindor Adventskalender 290 g

  • Choklad
  • Lindt Lindor
  • Adventskalender

Lindt Lindor Adventskalender är en populär chokladprodukt som väcker glädje och förväntan under adventstiden. Med en vikt på 290 g erbjuder denna adventskalender en mängd olika smaker av Lindt Lindor-chokladkulor. Varje dag fram till julafton kan man öppna en lucka och njuta av den lena och krämiga chokladen. Lindt Lindor Adventskalender är en perfekt gåva till chokladälskare och ger en extra touch av lyx till julstämningen.

237.00kr

  • ✅ Lindt Lindor Adventskalender - 290 g

  • ✅ Innehåller 24 chokladpraliner i olika smaker

  • ✅ Perfekt för att räkna ner till julen

  • ✅ Tillverkad av högkvalitativ schweizisk choklad

  • ✅ En populär och lyxig adventskalender för chokladälskare

Beskrivning

Lindt Lindor Adventskalender - En chokladälskares dröm

Lindt Lindor Adventskalender är den perfekta presenten för alla chokladälskare där ute. Med sina 290 gram av utsökt choklad erbjuder denna adventskalender en spännande och smakfull överraskning varje dag fram till julafton.

Lyxig choklad i varje lucka

Varje lucka i denna adventskalender gömmer en liten bit av Lindts lyxiga choklad. Med en variation av olika smaker och fyllningar kommer du att uppleva en smakexplosion varje dag. Från klassiska mjölkchoklad till fyllningar som karamell, nougat och mint, finns det något för alla smaker.

En festlig och vacker design

Utöver den läckra chokladen är adventskalendern också en visuell njutning. Den är vackert designad med julmotiv och skapar en festlig stämning i ditt hem. Varje lucka är numrerad och pryds av en liten bild som förstärker förväntan inför den kommande chokladbiten.

Perfekt gåva till nära och kära

Lindt Lindor Adventskalender är inte bara en njutning för dig själv, den är också en perfekt gåva att ge till nära och kära. Den visar omtanke och uppskattning samtidigt som den sprider glädje och förväntan under hela december månad.

Varför välja Lindt Lindor Adventskalender?

- Utsökt choklad i olika smaker och fyllningar - Vacker design som skapar en festlig stämning - Perfekt gåva till nära och kära - Spännande överraskning varje dag fram till julafton Sammanfattningsvis är Lindt Lindor Adventskalender en fantastisk produkt för alla chokladälskare. Med sin lyxiga choklad, vackra design och spännande överraskningar är den en perfekt följeslagare under december månad. Ge bort den som en gåva eller unna dig själv en daglig dos av chokladglädje.

Ytterligare information

Varumärke

Lindt

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lindt Lindor Adventskalender 290 g”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram