Living Nutrition Your Flora Symbiotic Tranquil 60 kapslar

  • Ekologiskt kosttillskott
  • För känslig mage
  • Innehåller 60 kapslar

Living Nutrition Your Flora Symbiotic Tranquil är ett ekologiskt kosttillskott speciellt utformat för personer med känslig mage. Produkten kommer i form av 60 kapslar och är utvecklad för att främja en balanserad tarmflora och underlätta matsmältningen. Med sina naturliga ingredienser kan detta kosttillskott vara ett bra alternativ för personer som vill stödja sin mage på ett skonsamt sätt.

329.00kr

  • ✅ Ekologiska kosttillskott för en känslig mage

  • ✅ Innehåller 60 kapslar per förpackning

  • ✅ Skapar en balanserad tarmflora för ökad harmoni

  • ✅ Tillverkad av Living Nutrition för optimal hälsa

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för lugnande effekt på magen

Beskrivning

Living Nutrition Your Flora Symbiotic Tranquil - För en lugnare mage

Living Nutrition Your Flora Symbiotic Tranquil är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja en lugnare mage och förbättra tarmhälsan. Med en unik kombination av probiotika och näringsrika örter kan detta tillskott hjälpa till att balansera tarmfloran och minska obehagliga magbesvär.

Probiotika för en balanserad tarmflora

En hälsosam tarmflora är avgörande för en välfungerande mage och en stark immunförsvar. Living Nutrition Your Flora Symbiotic Tranquil innehåller en mix av olika probiotiska stammar, inklusive Lactobacillus acidophilus och Bifidobacterium bifidum, som hjälper till att återställa och bibehålla en balanserad tarmflora. Dessa probiotika kan också bidra till att förbättra matsmältningen och absorptionen av näringsämnen.

Näringsrika örter för en lugnare mage

Förutom probiotika innehåller Living Nutrition Your Flora Symbiotic Tranquil också en kombination av näringsrika örter som är kända för sina lugnande egenskaper. Kamomill och lavendel är två av dessa örter som kan hjälpa till att minska magbesvär och främja avslappning. Dessa örter kan också bidra till att lindra stressrelaterade magproblem.

Fördelar med Living Nutrition Your Flora Symbiotic Tranquil

- Främjar en balanserad tarmflora - Minskar obehagliga magbesvär - Förbättrar matsmältningen och näringsupptaget - Lugnar magen och minskar stressrelaterade magproblem - Innehåller probiotika och näringsrika örter

Användning och dosering

Living Nutrition Your Flora Symbiotic Tranquil finns i form av kapslar och rekommenderad dosering är att ta 1-2 kapslar dagligen. Kapslarna kan tas med eller utan mat, men det rekommenderas att de tas med vatten för bästa resultat. För bästa effekt bör tillskottet tas regelbundet under en längre period.

Sammanfattning

Living Nutrition Your Flora Symbiotic Tranquil är ett kosttillskott som kan hjälpa till att främja en lugnare mage och förbättra tarmhälsan. Med en kombination av probiotika och näringsrika örter kan detta tillskott bidra till att balansera tarmfloran och minska obehagliga magbesvär. Genom att regelbundet ta Living Nutrition Your Flora Symbiotic Tranquil kan du uppnå en bättre matsmältning och en lugnare mage.

Ytterligare information

Varumärke

Living Nutrition

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Your Flora Symbiotic Tranquil 60 kapslar”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram