Rea!

Loelle Rhassoul Clay Red 150 g

  • Naturligt schampo
  • Rhassoul lera
  • 150 g förpackning

Loelle Rhassoul Clay Red är ett naturligt schampo som innehåller Rhassoul lera. Denna lera är känd för sina rengörande och återfuktande egenskaper för håret. Schampot kommer i en praktisk förpackning om 150 g, vilket gör det lätt att ta med sig på resor eller för daglig användning. Med Loelle Rhassoul Clay Red kan du ge ditt hår en skonsam och effektiv rengöring samtidigt som det får näring och fukt.

101.00kr

  • ✅ Naturligt schampo med Rhassoul-lera för håret

  • ✅ Rengör och återfuktar håret på djupet

  • ✅ Passar alla hårtyper och hjälper till att balansera hårbotten

  • ✅ Innehåller inga syntetiska tillsatser eller kemikalier

  • ✅ Ger håret en naturlig glans och volym

Beskrivning

Loelle Rhassoul Clay Red - Naturligt schampo för håret

Loelle Rhassoul Clay Red är ett naturligt schampo som är speciellt framtaget för att ge ditt hår en djuprengöring och samtidigt bevara dess naturliga balans. Detta schampo är tillverkat av 100% naturliga ingredienser och är helt fritt från kemikalier och tillsatser som kan vara skadliga för både ditt hår och din hårbotten.

Fördelar med Loelle Rhassoul Clay Red

- Djuprengörande: Loelle Rhassoul Clay Red är berikat med rhassoullera, en naturlig lera som har en unik förmåga att absorbera överflödigt fett och smuts från håret. Detta gör att schampot effektivt rengör håret och hårbotten, samtidigt som det inte torkar ut eller irriterar huden. - Bevarar hårets naturliga balans: Genom att använda Loelle Rhassoul Clay Red kan du vara säker på att ditt hår inte blir stripat på dess naturliga oljor och fukt. Schampot är skonsamt nog att användas regelbundet utan att störa hårets naturliga balans, vilket gör det perfekt för daglig användning. - Mjukgörande och återfuktande: Loelle Rhassoul Clay Red innehåller även naturliga ingredienser som arganolja och aloe vera, vilka hjälper till att mjukgöra och återfukta håret. Detta resulterar i ett mjukt och glansigt hår som ser friskt och välmående ut.

Hur använder man Loelle Rhassoul Clay Red?

För att använda Loelle Rhassoul Clay Red, följ dessa enkla steg: 1. Blöt håret ordentligt. 2. Applicera en liten mängd schampo i handflatan och massera in det i håret och hårbotten. 3. Låt schampot verka i några minuter för att ge leran tid att absorbera smuts och fett. 4. Skölj noggrant ur schampot med varmt vatten. 5. Upprepa vid behov.

Varför välja Loelle Rhassoul Clay Red?

Loelle Rhassoul Clay Red är det perfekta valet för dig som vill ge ditt hår en naturlig och skonsam rengöring. Genom att använda detta schampo kan du vara säker på att du ger ditt hår det bästa möjliga utan att utsätta det för skadliga kemikalier och tillsatser. Loelle Rhassoul Clay Red är också ett bra val för dig som vill bevara hårets naturliga balans och samtidigt få ett mjukt och glansigt hår. Beställ ditt Loelle Rhassoul Clay Red schampo idag och upplev fördelarna med naturlig hårvård!

Ytterligare information

Varumärke

Loelle

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Loelle Rhassoul Clay Red 150 g”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram