MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska 0+ Månader Rosa 160 ml

64.00kr

Beskrivning

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska - Perfekt för ditt barns behov

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är en fantastisk produkt som är utformad för att möta behoven hos spädbarn och små barn. Denna rosa nappflaska är speciellt utformad för barn från 0 månader och har en kapacitet på 160 ml. Med sin innovativa design och anti-kolikfunktion är den perfekt för att underlätta matningstiden för både barn och föräldrar.

Innovativ design för att minska kolik och obehag

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är utrustad med en unik anti-kolikbottenventil som minskar risken för kolik och obehag hos ditt barn. Ventilen förhindrar att luft kommer in i barnets mage under matningen, vilket minskar risken för gaser och obehag. Detta gör att ditt barn kan äta i en bekväm och avslappnad miljö.

Enkel att använda och rengöra

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är inte bara bra för ditt barn, den är också enkel att använda och rengöra för dig som förälder. Den har en bred öppning som gör det enkelt att fylla på och rengöra flaskan. Dessutom är den utrustad med en praktisk mätskala på sidan, vilket gör det enkelt att mäta upp rätt mängd vätska för ditt barn.

Säker och hållbar

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är tillverkad av högkvalitativt och BPA-fritt material, vilket gör den säker att använda för ditt barn. Den är också hållbar och tål att användas dag efter dag utan att förlora sin kvalitet. Du kan vara trygg i vetskapen om att du ger ditt barn en pålitlig och säker produkt.

Sammanfattning

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är den perfekta lösningen för att underlätta matningstiden för både barn och föräldrar. Med sin innovativa design och anti-kolikfunktion minskar den risken för kolik och obehag hos ditt barn. Dess enkla användning och rengöring gör den till ett praktiskt val för föräldrar. Dessutom är den säker och hållbar, vilket ger dig trygghet i att du ger ditt barn det bästa. Beställ din MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska idag och ge ditt barn en bekväm och avslappnad matningserfarenhet.

Ytterligare information

Varumärke

MAM

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska 0+ Månader Rosa 160 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram