MAM Supreme Night Napp 0-6 Månader Silikon Blå 1 st

  • MAM nappar
  • 0-6 månader
  • Silikonmaterial

MAM Supreme Night napp är en populär produkt för spädbarn i åldern 0-6 månader. Tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial, erbjuder denna napp en bekväm och säker lösning för barnets sugbehov. Den är speciellt utformad för att vara extra mjuk och skonsam mot barnets känsliga hud. MAM Supreme Night napp är perfekt för nattbruk då den har en självlysande knapp som gör det enkelt att hitta i mörkret. Den är även lätt att rengöra och sterilisera för att säkerställa optimal hygien. Ge ditt barn en trygg och lugnande upplevelse med MAM Supreme Night napp.

69.00kr

  • ✅ MAM Supreme Night Napp är en napp för barn 0-6 månader.

  • ✅ Tillverkad av silikon för säker användning.

  • ✅ Designad med en blå färg för attraktivt utseende.

  • ✅ Nappen är speciellt utformad för att användas på natten.

  • ✅ Hjälper till att lugna och trösta ditt barn under sömnen.

Beskrivning

MAM Supreme Night Napp - För en lugn och trygg sömn för ditt barn

MAM Supreme Night Napp är den perfekta lösningen för att ge ditt barn en lugn och trygg sömn. Denna napp är speciellt utformad för barn i åldern 0-6 månader och är tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial. Med sin blå färg och unika design är den både attraktiv och funktionell.

Fördelar med MAM Supreme Night Napp

MAM Supreme Night Napp erbjuder flera fördelar som gör den till ett utmärkt val för ditt barn: 1. Säker och bekväm: Nappen är tillverkad av mjukt och flexibelt silikonmaterial som är skonsamt mot ditt barns känsliga hud. Den är utformad för att passa perfekt i munnen och ger en behaglig känsla för ditt barn. 2. Främjar en lugn sömn: Nappen är utrustad med en speciell nattfunktion som gör den lätt att hitta i mörkret. Den lyser upp i mörker och gör det enkelt för både dig och ditt barn att hitta den när det behövs som mest. 3. Minskar risken för tandproblem: MAM Supreme Night Napp är utformad för att främja en korrekt utveckling av ditt barns tänder och käkar. Dess form och material minskar risken för tandproblem och främjar en sund tandutveckling. 4. Enkel att rengöra: Nappen är enkel att rengöra och kan steriliseras för att säkerställa optimal hygien. Den är också utrustad med en skyddskåpa som håller nappen ren när den inte används.

Varför välja MAM Supreme Night Napp?

MAM Supreme Night Napp är ett pålitligt val för föräldrar som vill ge sina barn en trygg och bekväm sömn. Med sin unika design och nattfunktion är den enkel att använda och ger både dig och ditt barn en bättre natts sömn. Dess högkvalitativa material och ergonomiska form gör den till en säker och bekväm lösning för ditt barns behov. Beställ din MAM Supreme Night Napp idag och ge ditt barn den bästa möjliga sömnen. Du hittar den på Apohem.se, en pålitlig onlinebutik som erbjuder ett brett utbud av produkter för ditt barns välbefinnande.

Ytterligare information

Varumärke

MAM

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MAM Supreme Night Napp 0-6 Månader Silikon Blå 1 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram